about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

نیجریه برای بررسی جرایم سایبری به کنوانسیون بوداپست پیوست.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دولت فدرال نیجریه (FGN) به عضویت 66 کشور در کنوانسیون جرایم سایبری بوداپست برای تقویت همکاری‌های بین‌المللی پیوست.

باباگانا مونگونو (Babagana Monguno)، مشاور امنیت ملی (NSA) نیجریه گفت که این کشور به طور رسمی عضویت خود را در 6 ژوئیه 2022 پس از 5 سال تلاش برای برآورده کردن الزامات تأیید کرد.

در بیانیه‌ای از سوی زکری عثمان (Zakari Usman)، رئیس دفتر ارتباطات راهبردی مشاور امنیت ملی (ONSA) نیجریه آمده است که این توسعه پس از تصویب شورای اجرایی فدرال در 29 ژوئن 2022 و امضای سند الحاق از سوی محمدو بوهاری (Muhammadu Buhari)، رئیس جمهور نیجریه و همچنین ارسال به شورای اروپا در 6 ژوئیه 2022 صورت گرفت.

نیجریه قانون جرایم سایبری (منع، پیشگیری و غیره) را در سال 2015 به عنوان چارچوب قانونی برای تدوین فعالیت‌های مجرمانه در فضای سایبری تصویب کرده بود.

هدف این قانون شامل تضمین استفاده ایمن از فضای سایبری و به حداقل رساندن خطرات ناشی از پلتفرم‌های آنلاین و زیرساخت‌های حیاتی با تأثیر منفی متعاقب آن بود.

دولت فدرال به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای اجرای مفاد آن، یک سیاست و راهبرد امنیت سایبری ملی جامع(NCPS)  در سال 2021، ایجاد تیم واکنش اضطراری رایانه‌ای نیجریه (ngCERT) و آزمایشگاه ملی پزشکی قانونی دیجیتال، از جمله سایر موارد را توسعه داد.

عثمان گفت :

«به عنوان یک جزء اساسی قانون، بخش 41 (2b) مطابقت قوانین و سیاست‌های امنیت سایبری و جرایم سایبری نیجریه با استانداردهای منطقه‌ای و بین‌المللی را فراهم می‌کند. هدف این است که از همکاری بین‌المللی در مقابله با تهدید جرایم سایبری حمایت کنیم و مشارکت داشته باشیم. این امر با توجه به ماهیت فرامرزی تهدیدات امنیت سایبری و نیاز مبرم به هم‌افزایی و همچنین همکاری مؤثر با جامعه بین‌المللی برای مقابله با این چالش رو به افزایش است.»

منبع:

تازه ترین ها
آغاز
1404/09/04 - 14:27- اینترنت اشیاء

آغاز آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای در چین

چین آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای را با هدف حمایت از توسعه ایمن و سالم صنایع نوظهور آغاز کرد.

راه‌اندازی
1404/09/04 - 14:18- آسیا

راه‌اندازی اولین انجمن امنیت سایبری جوانان در بحرین

مرکز علوم و فناوری ناصر در بحرین اولین انجمن امنیت سایبری جوانان را راه‌اندازی کرد.

نخست‌وزیر
1404/09/04 - 14:05- آسیا

نخست‌وزیر تایوان هرگونه همکاری با کره جنوبی را رد کرد

نخست‌وزیر تایوان اعلام کرد که هیچ اطلاعی در مورد هرگونه همکاری با کره جنوبی ندارد.