about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

امارات متحده عربی، به چالش محاسبات کوانتومی پیوست.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ انستیتوی نوآوری فناوری (TII) در ابوظبی اعلام کرد که مرکز تحقیقات کوانتومی خود با همکاری محققان سراسر جهان اولین نسخه شبیه‌سازی «Qibo»، چارچوب محاسبات کوانتومی منبع باز، را توسعه داده است.

Qibo برای پشتیبانی از الگوریتم‌های کوانتوم در سیستم‌های مختلف رایانه‌ای، از جمله پشتیبانی از شتاب‌دهنده‌های سخت‌افزاری مانند پردازنده‌های گرافیکی و چندین دستگاه کوانتومی طراحی شده است. انستیتوی نوآوری فناوری ابوظبی گفت که Qibo به کمک این تطبیق‌پذیری به آسانی از محاسبات کوانتومی استفاده و تحقیقات و کاربردها را تسریع می‌کند.

فیصل البنائی (Faisal Al Bannai)، دبیرکل شورای تحقیقات فناوری پیشرفته امارات، که انستیتوی نوآوری فناوری بدان تعلق دارد، اعلام کرد :

«حقیقت منبع باز بودن Qibo یک مزیت قابل توجه در دنیای برنامه‌نویسی خواهد بود و سهم عمده‌ای در جامعه تحقیقاتی و پیشرفت تحقیقات علمی دارد. مطالعات اولیه‌ای که نشان می‌دهد Qibo عملکرد بهتری نسبت به سایر زبان‌های محاسباتی دارد، نشانه روشن کیفیت تحقیقات فعلی مرکز تحقیقات کوانتوم در مؤسسه نوآوری فناوری است.»

خوزه ایگناسیو لاتور (José Ignacio Latorre)، محقق ارشد مرکز تحقیقات کوانتوم نیز اظهار داشت :

«ما متعهد هستیم که نوآوری از مرزها فراتر رود. مزیت کوانتومی در محاسبات مزایای قابل توجهی را به جامعه گسترده‌تر اعم از علوم زندگی، هوش مصنوعی و امور مالی ارائه می‌دهد.»

مؤسسه نوآوری فناوری در ابوظبی یک مرکز جهانی تحقیق و توسعه است که بر تحقیقات مفید و توانایی‌های فن‌آوری عصر جدید، فعالیت مراکز تحقیقاتی اختصاصی در زمینه محاسبات کوانتومی، رباتیک مستقل، رمزنگاری، مواد پیشرفته، امنیت دیجیتال، انرژی هدایت شده و سیستم‌های ایمن تمرکز دارد. این مؤسسه با دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و شرکای صنعت از سراسر جهان همکاری می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.