about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

گروهی از محققین بین المللی مدعی هستند می توانند با استفاده از پهباد ها، وقوع فوران آتش فشانی را پیش بینی کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ موارد متعددی از فوران های آتشفشانی در تاریخ ثبت شده  که انسان ها را غافلگیر کرده و صدمات و زیان های جبران ناپذیری را به آن ها وارد کرده است.
اما یک تیم تحقیقاتی بین المللی متشکل از دانشمندانی از آمریکا و 7 کشور دیگر، مدعی هستند سیستمی را برای پیش بینی فوران آتشفشان ها طراحی کرده اند. آن ها قصد دارند برای رسیدن به این هدف، از پهباد استفاده کنند.
این تیم تحقیقاتی در می 2019 به کشور پاپوآ گینه نو (کشوری در اقیانوسیه) سفر کرد تا از آتشفشان جزیره Manam دیدن کند.
آن ها، پهباد هایی مانند DJI Phantomرا نیز با خود به منطقه مورد نظر برده بودند. این تیم، پهبادها را با افزودن قطعاتی مانند سنسورهای گازی کوچک و طیف سنج ارتقاء داد.


این تیم، با حفظ فاصله ایمن (تقریبا 6کیلومتری)، پهباد را به نزدیکی دهانه آتشفشان هدایت کرد. این پهباد در مسیر خود نمونه هایی را جمع آوری و اندازه گیری کرد. 


داده های جمع آوری شده، این امکان را به دانشمندان می دهد تا آن ها بتوانند نسبت گوگرد و کربن دی اکسید خارج شده از آتش فشان را محاسبه کنند. 


گفتنی است این نسبت، می تواند به دانشمندان کمک کند تا آن ها بتوانند احتمال وقوع فوران را بررسی، و منشاء ماگمای آتشفشان (مواد گداخته ای که پس از سرد شدن تبدیل به سنگ آذرین می شوند)را پیدا کنند.
علاوه بر موارد مذکور، این داده ها به محققین کمک می کند تا آن ها بتوانند نقش آتشفشان ها در چرخه جهانی کربن را بیابیند و آگاهی خود از تغییرات اقلیمی را بالا ببرند.


این اولین بار نیست که دانشمندان از پهبادها در حوزه هشدار دهی استفاده می کنند. 
یک تحقیقاتی دیگر در ابتدای سال2020، سیستم ارتباطاتی را طراحی کرد که می توانست با استفاده از شبکه پهبادها، بلایای طبیعی را به افراد و سازمان ها  هشدار دهد.

منبع:

تازه ترین ها
تصویب
1404/11/07 - 19:22- آفریقا

تصویب قانون حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی در سومالی

سومالی قانون امنیت سایبری را برای محافظت از سیستم‌های دیجیتال و زیرساخت‌های حیاتی تصویب کرد.

خنثی‌سازی
1404/11/07 - 19:10- جنگ سایبری

خنثی‌سازی بیش از 14 هزار حمله سایبری علیه اوکراین در جنگ با روسیه

سرویس امنیتی اوکراین ادعا کرد که از زمان آغاز جنگ با روسیه، بیش از 14 هزار حمله سایبری را خنثی کرده است.

افتتاح
1404/11/07 - 18:41- آسیا

افتتاح دفتر شرکت زوهو در مالزی برای تقویت امنیت سایبری

شرکت نرم‌افزاری جهانی زوهو دفتر خود را در مالزی با هدف افزایش پذیرش هوش مصنوعی و امنیت سایبری افتتاح کرد.