about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

شرکت امنیتی Positive Technologies، الگوریتمی طراحی کرده است که به‌واسطه آن می‌توان نشانه‌های یک تهاجم برنامه‌ریزی‌شده را یک یا دو روز پیش از ارسال ایمیل‌های فیشینگ تشخیص داد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان شرکت امنیتی Positive Technologies، از سال 2018 فعالیت‌های گروه آرتی‌ام (RTM) را موردمطالعه و رصد قرار می‌دهند. این گروه به همراه دو گروه معروف کبالت (Cobalt) و سایلنس (Silence) جامعه هدف بسیار گسترده‌ای داشته و فعال‌ترین گروه‌های سایبری هستند که شرکت‌های مالی روسیه را آماج حملات خود قرار داده و به حساب‌های شرکت‌های قربانی دسترسی پیداکرده و اعتبارات آن‌ها را خالی می‌کنند. 

گروه آرتی‌ام جهت دسترسی به شبکه شرکتی، ایمیل‌های فیشینگ ارسال می‌کند. طبق ارزیابی‌های شرکت Positive Technologies، گروه آرتی‌ام تعداد 59 حمله در سال 2018 تدارک دیده و از آغاز سال 2019 نیز 45 حمله از آن ثبت‌شده است. این کارشناسان با تجزیه‌وتحلیل فرمت ایمیل‌های فیشینگ گروه آرتی‌ام به این نتیجه رسیدند که کلاه‌برداران از دامنه‌هایی در ناحیه .bit.  به‌عنوان یکی از مراکز کنترل بهره می‌گرفتند. این یک ناحیه مخصوص بوده و مبتنی بر بلاکچین Namecoin است که نقش ثبت‌کننده جایگزین نام‌های DNS را ایفا می‌کند.  

کارشناسان این شرکت بامطالعه و بررسی دقیق ساختار بلاک چین توانستند الگوریتمی طراحی کنند تا از طریق آن ثبت دامنه‌های جدید این گروه سایبری و تغییر آدرس‌های آی‌پی را شناسایی و ردیابی نمایند. این امر باعث شد مؤسسات مالی و اعتباری در خصوص سرورهای هدایت‌شونده جدید با اندکی تأخیر پس از استفاده کلاه‌برداران از آن مطلع گردند. الِکسِی ناویکُف (Alexey Novikov) مدیر این شرکت در این خصوص می‌گوید: «در سایه مطالعاتی که انجام دادیم توانستیم نشانه‌های حملات سازمان‌دهی شده را پیش از ارسال ایمیل‌های فیشینگ شناسایی کنیم. این کافی است تا بتوان آدرس آی‌پی به‌روز شده این گروه سایبری را مسدود کرد. حتی چنانچه بدافزار ارسالی از طریق ایمیل، به سایت شرکت نیز راه یابد، مجرمان قادر نخواهند بود با آن ارتباط گرفته و هدایتش کنند.» 

این اولین بار نیست که شرکت امنیتی Positive Technologies، فعالیت‌های یک گروه سایبری را افشا می‌کند، طی سال‌های گذشته گروه ICEFOG و شماری از گروه‌های هکری APT برای شرکت‌های خصوصی و دولتی شناسایی‌شده و اقدامات گروه کبالت نیز موردبررسی و مطالعه قرار گرفته است. همچنین بهار سال 2019، گزارش‌هایی در خصوص فعالیت‌های گروه سایبری TaskMasters منتشر شد که شرکت‌های صنعتی روسیه را مورد هدف قرار می‌داد. 

تازه ترین ها
چرا
1404/11/12 - 09:47- هوش مصنوعي

چرا هوش مصنوعی برخی کارمندان را خلاق‌تر می‌کند اما روی بعضی بی‌اثر است؟

تحقیق جدید نشان می‌دهد هوش مصنوعی فقط زمانی خلاقیت را افزایش می‌دهد که کارکنان مهارت فراشناختی داشته باشند.

برخورد یکسان با سکوهای بومی و تروریستی در دی‌ماه 1404

بحران دی‌ماه 1404، نمایانگر یک نقص اساسی در رویکرد کشور به امنیت سایبری و توسعه فضای مجازی بود.

ماجرای هک شدن اینستاگرام / اطلاعات ۱۷.۵ میلیون کاربر لو رفته است؟

در زمانی که کاربران ایرانی به اینترنت جهانی دسترسی نداشتند، خبری مبنی‌بر هک اینستاگرام در رسانه‌های جهان منتشر شد.