about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

محققان استارت‌آپ دانشگاه اسرائیلی بن گوریون معتقدند که دستگاه پوشیدنی می‌تواند تغییر دهنده بازی برای صرع باشد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ محققان دانشگاه اسرائیلی بن گوریون در «Negev» دستگاهی برای شناسایی و پیش‌بینی حملات صرع توسعه داده‌اند.

دستگاه پوشیدنی «Epiness»، که فناوری آن مبتنی بر الگوریتم‌های یادگیری ماشینی و نظارت بر فعالیت مغز مبتنی بر «EEG»، دستگاه الکتروانسفالوگرام پوشیدنی، است، می‌تواند یک هشدار پیشرفته در مورد تشنج آینده ایجاد کند که حداکثر یک ساعت قبل از شروع به تلفن هوشمند کاربر ارسال می‌شود.

این الگوریتم‌ها برای فیلتر کردن سر و صدای غیرمرتبط با فعالیت مغز، استخراج اقدامات مفید پویایی اساسی مغز و تمایز بین فعالیت مغز قبل از حمله صرع پیش‌بینی شده و فعالیت مغز، هنگامی که انتظار رخ دادن تشنج نیست، طراحی شده‌اند.

حدود 30 درصد بیماران صرع به اندازه کافی به داروهای ضد صرع واکنش نشان نمی‌دهند. برای چنین بیمارانی، یک دستگاه پیش‌بینی کننده تشنج می‌تواند بهبود قابل توجهی در کیفیت زندگی ایجاد کند؛ درنتیجه آنها می‌توانند از آسیب‌های مرتبط با تشنج جلوگیری کنند. دستگاه‌های هشدار دهنده تشنج کنونی، قادر به تشخیص تشنج در زمان واقعی هستند اما نمی‌توانند هشدارهای پیشرفته در مورد تشنج قریب‌الوقوع را ارائه دهند.

این سیستم، مجوز توسعه و تجاری‌سازی بیشتر را به استارت‌آپ «NeuroHelp» داده است که اخیراً به‌وسیله فناوری‌های «BGN»، شرکت انتقال فناوری بن گوریون و اُرن شریکی (Oren Shriki)، از گروه علوم شناختی و مغز دانشگاه اسرائیلی، همچنین بنیانگذار علمیNeuroHelp ، تأسیس شده است.

شريكي گفت :

«حملات، بيماران صرع را در معرض خطرات مختلف قابل پيشگيري از جمله سقوط، سوختگي و ساير آسيب‌ها قرار مي‌دهد. متأسفانه، در حال حاضر هیچ دستگاه پیش‌بینی کننده تشنج وجود ندارد که بتواند به بیماران هشدار و به آنها امکان دهد تا قبل از وقوع تشنج خود را آماده کنند. بنابراین ما بسیار هیجان زده هستیم که الگوریتم‌های یادگیری ماشینی که توسعه داده‌ایم، باعث پیش‌بینی دقیق حملات قریب‌الوقوع تا یک ساعت قبل از وقوع آنها می‌شود. این الگوریتم‌ها می‌توانند تعداد قابل توجهی از الکترودهای دستگاه الکتروانسفالوگرام پوشیدنی را کاهش دهند و دستگاه ساخته شده دقیق و کاربرپسند است. ما در حال حاضر نمونه اولیه‌ای را توسعه داده‌ایم که بعداً اواخر سال جاری در آزمایشات بالینی ارزیابی می‌شود.»

منبع:

تازه ترین ها
توسعه
1404/10/11 - 14:59- هوش مصنوعي

توسعه اپلیکیشن یادداشت‌برداری توسط هوش مصنوعی

اپلیکیشن یادداشت‌برداری هوش مصنوعی، حریم خصوصی را بدون نیاز به اشتراک تضمین می‌کند.

اعطا
1404/10/11 - 13:42- آمریکا

اعطا مجوز سالانه به شرکت تی‌اس‌ام‌سی توسط آمریکا

ایالات متحده به شرکت تایوانی تی‌اس‌ام‌سی مجوز سالانه واردات ابزارهای تراشه سازی آمریکایی به چین را اعطا کرد.

تایید
1404/10/11 - 13:07- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از سرورهای خارجی آژانس فضایی اروپا

آژانس فضایی اروپا اوایل این هفته هدف یک حمله سایبری قرار گرفت و ظاهراً در جریان این حمله، بخشی از داده‌های حساس خود را از دست داده است.