about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

شرکت امنیت سایبری اسرائیلی آی.تی.اس ماین، پس از حملات سایبری متعدد به مجموعه هتل های ماریوت، به این شرکت، پیشنهاد کمک امنیتی بلاعوض داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ یکی  از شرکت امنیت سایبری اسرائیل، به نام آی.تی.اس ماین (ITsMine)، اخیرا اعلام کرده است که تا اواخر سال 2019، با استفاده از هوش مصنوعی، به راهکاری موثر برای حفاظت از شبکه های رایانه ای فعال در حوزه هتلداری دست خواهد یافت و آن را به صورت رایگان در اختیار صنعت هتلداری قرار می دهد.

شرکت یاد شده، این پیشنهاد را مدت اندکی پس از حمله سایبری به گروه هتل های بین المللی ماریوت و به سرقت رفتن اطلاعات فردی حدود 500 میلیون نفر از مهمانان این هولدینگ بزرگ گردشگری، مطرح کرد. 

گروه ماریوت روز جمعه رسما اعلام کرد که هکرها به سامانه رزو این هتل دسترسی یافته اند و امکان دسترسی ان ها به اطلاعات کارت اعتباری مشتریان خود را نیز رد نکرد.

بر اساس ادعای مدیران شرکت آی.تی.اس ماین، نصب و استقرار این سیستم فقط 2 ساعت طول می کشد و از آن برای بهبود امنیت اطلاعات سازمانی، شناسایی نقص داده ها در زمان واقعی و جلوگیری از نشت اطلاعات، استفاده می شود. 
 

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.