about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

 

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ دبیر شورای امنیت روسیه، نیکلای پاتروشف (Nikolai Patrushev)، در مصاحبه با شبکه خبری روسیه 24 اعلام کرد که روسیه بر لزوم معرفی یک مجموعه قوانین امنیت سایبری تاکید می‌ورزد. وی اضافه کرد: «ما به گسترش قوانین رایج رفتاری در عصر اطلاعات علاقمندیم. البته این نظر مخالفانی هم دارد.» به عقیده پاتروشف، کشورهایی وجود دارند که فکر می‌کنند می‌توانند وظایف خاصی را به طور مستقل حل کنند اما در عین حال می‌دانند که حوزه تاثیرگذاری آنها نیز تا حد معینی عمل می‌کند. وی اضافه کرد که این کشورها تاکنون نپذیرفته‌اند که قواعد رایج، محتاج توسعه تفصیلی است.

 


پاتروشف گفته است: «گمان می‌کنم که هنوز در این عرصه باید اقدامات زیادی انجام دهیم و منتظر زمان معینی باشیم. آن کشورها نیز به زودی به همین نتیجه‌ای خواهند رسید که ما رسیده‌ایم زیرا تضمین امنیت سایبری به تنهایی و به طور مستقل بسیار دشوار است.» او خاطرنشان ساخت که روسیه منتظر اجماع نهایی نمی‌نشیند و در صدد است کار خود را در این حوزه شروع کند. پاتروشف توجه همگان را به این واقعیت جلب کرد که روسیه بر لزوم طراحی یک مجموعه قواعد رایج بازی اصرار می‌ورزد.

 


پاتروشف اظهار داشت: «ما به این نوع انتقال اطلاعات اصرار داریم و می‌خواهیم اطلاعاتی که قرار است منتشر شود، به گونه‌ای هدفمند باشد که خشونت ترویج نشود و محملی برای ارتکاب جرم نیافریند. همچنین، این اطلاعات نباید مشوق خودکشی باشد، مخصوصا در بین کودکان. این قانونی است که پیشنهاد ماست.» پاتروشف با صحبت درباره حملات سایبری صورت گرفته در 12 مه، بر این نکته تاکید کرد که مرکز هماهنگی جلوگیری از حملات سایبری هنوز تصمیمات نهایی را اتخاذ نکرده است. پاتروشف پیش از این خبر داده بود که حملات سایبری واناکرای، بیش از دویست هزار کاربر را در صد و پنجاه کشور تحت تاثیر قرار داده است.

 


در تاریخ دوازدهم مه، هکرها تلاش کردند تا به رایانه‌های دارای سیستم عامل ویندوز در هفتاد و چهار کشور حمله کنند. مجموع 45.000 حمله سایبری باج افزاری در سرتاسر دنیا رخ داد و اکثر این حملات، رایانه‌های روسیه را هدف گرفته بود. هکرها برای بازگرداندن فایل‌های قفل شده، درخواست بیت کوین می‌کردند. برخی گزارش‌ها می‌گویند هکرها از ابزارهای تولید شده توسط سازمان امنیت ملی امریکا برای حمله بهره برده‌اند. رایانه‌های وزارت شرایط اضطراری روسیه، شرکت راه آهن روسیه و یکی از بانک‌های بزرگ این کشور یعنی اسبربانک، به همراه اپراتورهای مخابراتی مگافون (Megafon) و ویمپلکام (Vympelcom) مورد حمله قرار گرفتند. بانک مرکزی روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که حملات سایبری به بانک‌های این کشور هیچ خسارتی در پی نداشته است.

 

 

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/05/30 - 10:14- آسیب پذیری

سوءاستفاده هکرها از شیرپوینت علیه سه سازمان بریتانیایی

چند روز پس از کشف چندین آسیب‌پذیری در سرورهای محلی مایکروسافت شیرپوینت در ماه گذشته، سه سازمان بریتانیایی به نهاد ناظر حفاظت از داده‌های این کشور گزارش دادند که هکرها موفق به نفوذ و دسترسی به اطلاعات شخصی شده‌اند.

به
1404/05/30 - 09:29- اروپا

به خطر افتادن اطلاعات شرکت بزرگ مخابراتی بلژیکی

شرکت بزرگ مخابراتی بلژیکی اعلام کرد که حمله سایبری، اطلاعات ۸۵۰ هزار حساب را به خطر انداخته است

تحریم
1404/05/30 - 08:56- اروپا

تحریم شبکه‌های کریپتوی قرقیزستان به دلیل کمک به کرملین

بریتانیا شبکه‌های ارزهای دیجیتال قرقیزستان را که به کرملین کمک می‌کنند، تحریم کرد.