about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

یک کارشناس کره جنوبی پیشنهاد داد برای جلوگیری از پرتاب موشک‌های کره شمالی از حملات پهپادی و سایبری استفاده شود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یک محقق دولت کره جنوبی امروز ایده استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین، حملات سایبری و تسلیحات ماکروویو پرقدرت (HPM) را برای مقابله با تسلیحات هسته‌ای و موشکی کره شمالی مطرح کرد.

چو نام هون (Cho Nam-hoon) از مؤسسه دولتی تجزیه‌وتحلیل دفاعی کره جنوبی در سخنرانی خود در یک مجمع امنیتی بر نیاز به ابداع اقدامات احتمالی مختلف، ازجمله ایجاد قابلیت‌های ضد موشک‌های بالستیک برای مبارزه با حملات کره شمالی حتی قبل از شروع آن تأکید کرد.

پیشنهاد وی به دنبال گزارش اخیر هیئت کارشناسان سازمان ملل مبنی بر ادامه توسعه برنامه‌های هسته‌ای و موشک‌های بالستیک پیونگ‌یانگ مطرح شد.

چو نام هون به‌عنوان یک سناریوی اضطراری برای عملیات در مرحله پیش از پرتاب، خواستار استفاده از پهپاد برای حمله به ورودی تونل تسلیحات هسته‌ای کره شمالی و حمله به مهمات برای فروریختن تونل شد.

این کارشناس کره جنوبی پیشنهاد داد در زمان پرتاب یک سلاح هسته‌ای توسط کره شمالی و در مرحله بوست (boost) از حملات سایبری برای مختل کردن یا از کار انداختن پرتاب و در مرحله میانی پرتاب از تسلیحات ماکروویو پرقدرت برای از بین بردن سیستم هدایت استفاده شود.

چو با اشاره به برنامه‌های تسلیحات هسته‌ای مبتنی بر پلوتونیوم و اورانیوم کره شمالی، تخمین زد که تعداد کلاهک‌های هسته‌ای این کشور تا سال 2040 دو برابر خواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها
گسترش
1404/08/26 - 15:48- تروریسم سایبری

گسترش فعالیت گوگل در تل‌آویو پس از تکمیل خرید ویز

گوگل با نزدیک شدن به پایان مراحل خرید ویز، خود را برای توسعه گسترده در تل‌آویو آماده کرده است.

بررسی
1404/08/26 - 12:58- آسیا

بررسی قوانین جدید در زمینه ارزهای دیجیتال

ژاپن در حال بررسی قوانین جدید در زمینه ارزهای دیجیتال است.

راه‌اندازی
1404/08/26 - 12:39- هوش مصنوعي

راه‌اندازی محیط آزمایشی در زمینه هوش مصنوعی توسط سنگاپور

سنگاپور یک محیط آزمایشی جهانی برای آزمایش مسئولانه هوش مصنوعی راه‌اندازی کرد.