about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

پیشتازی آسیا در ارائه خدمات مخابراتی نسل پنجم

کشورهای آسیایی و به خصوص کشورهای شرق آسیا در زمینه استفاده از استاندارد نسل پنجم تلفن همراه برای افزایش رونق کسب و کارهای خود پیشتازی قابل توجهی داشته‌اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از زد دی نت، کشورهای شرق آسیا با شتاب بالا در حال ایجاد زیرساخت‌های لازم برای بهره‌گیری از استاندارد نسل پنجم تلفن همراه هستند و برنامه‌ریزی برای ایجاد پلتفرم‌ها و خدمات مبتنی بر این استاندارد نیز در جریان است.

بررسی‌های شرکت آلمانی SAP نشان می‌دهد سرمایه گذاری انجام شده در این زمینه در قاره آسیا نیز چشمگیر بوده و این در حالی است که شیوع ویروس کرونا برنامه‌ریزی ها در این زمینه را در بسیاری از نقاط جهان مختل کرده است.
یکی از عوامل امیدواری به رشد استاندارد نسل پنجم تلفن همراه در قاره آسیا وجود انبوهی از توسعه دهندگان و برنامه نویسان در قاره آسیا است که به طور مرتب ابزار گوناگون مبتنی بر این استاندارد را خلق و عرضه می‌کنند.
بررسی‌های انجمن جهانی جی اس ام نشان می‌دهد تا سال ۲۰۲۵ منطقه آسیا – اقیانوسیه بزرگترین قاره جهان از نظر استفاده از خدمات نسل پنجم خواهد بود و بیشترین تعداد کاربران را به خود اختصاص خواهد داد. در آن زمان ۶۷۵ میلیون خط ارتباطی نسل پنجم در قاره آسیا وجود خواهد داشت که بیش از نیمی از کل خطوط نسل پنجم جهان را شامل می‌شود.
سه کشور چین، ژاپن و کره جنوبی در این زمینه پیشتاز خواهند بود و اپراتورهای تلفن همراه نیز از سال ۲۰۱۸ تا سال ۲۰۲۵ حدود ۳۷۰ میلیارد دلار در حوزه ارائه خدمات نسل پنجم سرمایه گذاری خواهند کرد. تا سال ۲۰۲۵ یک سوم کل ارتباطات نسل پنجم دنیا در چین جریان خواهد داشت و ۲۴ کشور منطقه آسیا – اقیانوسیه نیز از این خدمات بهره مند خواهند بود.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.