about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

پیام دیروز پاول دوروف موسس تلگرام

پاول دوروف موسس تلگرام روز گذشته پیامی در کانال خود در تلگرام منتشر کرد که به این شرح است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان؛ پاول دوروف موسس تلگرام اظهار کرد که هفته گذشته در تلگرام برای ما هفته شلوغی بود چرا که ما درگیر بهبود دادن نسخه جدید تلگرام در پلتفرم iOS بودیم. همچنین مشکلات قطعی و پروکسی نیازمند رسیدگی بودند. بنابراین یک هفته سخت داشتیم و فرصت برای خوابیدن نیز بسیار کم بود. هنوز هم هیچ کمپانی بهتر از تلگرام نیست که بخواهم درآن کار کنم چرا که در این کمپانی آزادی عمل داریم تا همان کاری را انجام دهیم که کاربران ما از ما تقاضا دارند و می توانیم، در مورد خواسته ها و حقوق آنها پافشاری کنیم.

خروج بنیان گذاران واتساپ از این کمپانی اتفاقی بود که اخیرا افتاد و مثال خوبی است از روند کمپانی های بزرگ که نهایتا به شکست منجر می شود، می توانید در این جایگاه پول خوبی به جیب بزنید اما چیز با ارزش تری را از دست خواهید داد و آن نیز تمامیت و توانایی بهتر کردن زندگی صدها میلیون انسان است.

در هفته گذشته فاش شد که کمپانی واتساپ برای سال ها موضوعی را مخفی می کرده به طور مثال هر کسی که شما با او تماس تصویری برقرار می کردید قادر بوده تا به تمام پیام های شما دسترسی پیدا کند. نقص های دیگری در این پیام رسان وجود دارد که به دلیل وجود این نقص ها بسیاری از پیام های فرستاده شده، توسط شخص دیگر نیز قابل دسترسی است.

وعده ها و قول های کمپانی هایی نظیر فیس بوک در بلند مدت تحقق پیدا نکردند چرا که این کمپانی ها سودآوری را به خدمت کردن برای کاربران، ترجیح می دهند و این دقیقا نقطه ای است که تلگرام را از دیگر شبکه های اجتماعی متفاوت می سازد؛ تنها چیزی که ما به آن اهمیت می دهیم خواسته های کاربران است. 

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.