about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

پوکمون در آستان مقدس رضوی + عکس

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ کمتر از یک ماه از انتشار بازی پوکمون گو (Pokémon Go) می‌گذرد و تعداد کاربران آن تا این لحظه به 75 میلیون نفر رسیده‌اند. در این بازی پوکمون‌ها در مناطق مختلف ظاهر شده و کاربران باید با خروج از خانه آن‌ها را پیدا و شکار کنند. این مناطق می‌تواند پارک‌ها، دریاچه‌ها، مراکز خرید، خیابان‌ها یا هر مکان دیگری باشد.
یکی از موارد بحث‌برانگیزی که از زمان انتشار پوکمون گو مطرح شد ، حضور گسترده‌ی آن‌ها در اطراف اماکن مذهبی است. بسیاری از کاربران در روزهای اول گزارش داده‌اند که 70 درصد از پوکمون‌ها در اطراف کلیساها ظاهر شده و کاربران اگر بخواهند آن‌ها را شکار کنند باید به سمت کلیسا بروند. از طرفی نوع خاصی از پوکمون‌ها هستند که تنها در اطراف یا داخل مکان‌های مذهبی مانند کلیساها و مساجد ظاهر می‌شوند.
بسیاری از کشورها حضور پوکمون‌ها در اماکن مذهبی خود را موجب بی‌احترامی به آن‌ها دانسته و سعی در ممنوع کردن ورود بازیکن‌ها به این مناطق دارند. به‌عنوان مثال ترکیه حضور بازیکنان در مسجد را بی‌احترامی می‌داند. از طرفی در کشور ژاپن نیز اجازه‌ی ورود افرادی که در حال انجام این بازی هستند به معبد یادبود جان‌باختگان هیروشیما داده نمی‌شود.
به تازگی نیز تصاویری در رسانه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد کاربران موفق به گرفتن پوکمون در حرم امام رضا (علیه‌السلام) شده‌اند.

 

 

 

تازه ترین ها
تقویت
1404/05/31 - 16:41- آسیا

تقویت امنیت سایبری در مالزی با ظهور فناوری پیشرفته

مالزی در بحبوحه ظهور فناوری‌های هوش مصنوعی و ابری، امنیت سایبری را افزایش داد.

افزایش
1404/05/31 - 16:33- آسیا

افزایش حملات سایبری علیه امارات در زمان بلایای طبیعی و معاملات تجاری

شرکت آکرونیس اعلام کرد که حملات سایبری علیه امارات متحده عربی در زمان وقوع بلایای طبیعی و معاملات تجاری افزایش می‌یابد، زیرا مجرمان از اختلالات سوءاستفاده می‌کنند.

دانشجویان
1404/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی چت‌بات‌ها

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی از چت‌بات‌های هوش مصنوعی هستند.