about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

پوشش 50 درصدی شبکه 5G مالزی در سال 2022

شبکه 5G مالزی در سال 2022 با 50 درصد پوشش جمعیت به پایان رسید.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت مالزیایی «Digital Nasional Berhad» با نام محفف «DNB» اعلام کرد که شبکه 5G آن سال گذشته تقریباً 50 درصد مناطق پرجمعیت را با حدود 3900 سایت در پایان سال 2022 پوشش داده است.

شرکت مخابراتی در بیانیه‌ای گفت که از هدف 40 درصدی پوشش 5G خود برای سال 2022 فراتر رفته است.

Digital Nasional Berhad یک وسیله نقلیه ویژه است که از سوی دولت مالزی با هدف اصلی استقرار و مدیریت شبکه 5G مالزی راه‌اندازی شده است.

شرکت عنوان کرد که اکنون روی ارائه هدف تعهد شده 80 درصد از مناطق پرجمعیت کشور تا پایان سال 2024 متمرکز شده و شبکه 5G این شرکت در حال حاضر به حدود 15 میلیون نفر می‌رسد و پس از استقرار کامل به 30 میلیون نفر خواهد رسید.

DNB بیش از 90 درصد از پوشش جمعیت را با شبکه 5G خود در سراسر کوالالامپور و پوتراجایا و سلانگور و همچنین حدود 50 درصد در «Johor»، «Malacca» و «Negeri Sembilan» به دست آورده است. شبکه 5G در حال حاضر میانگین سرعت پایین زمین 380 مگابیت در ثانیه را در مقایسه با نرخ 35 مگابیت بر ثانیه برای 4G امکان‌پذیر می‌کند.

ناسوشِن محمد (Nasution Mohamed)، مدیر اجرایی DNB، توضیح داد :

«با فراتر رفتن از هدف پوشش شبکه خود در سال 2022، ما با شرکای اپراتور شبکه تلفن همراه (MNO) و سازندگان دستگاه برای ترویج و تشویق پذیرش سریع 5G در سراسر کشور در سال 2023 همکاری نزدیک داریم. طرح‌های داده 5G متعددی را برای مشتریان خود با قیمت‌های خرده‌فروشی بسیار جذاب معرفی کرده‌اند تا پذیرش خدمات 5G را تشویق کنند.»

اپراتورهای محلی «Celcom Axiata»، شرکت مخابراتی دیگی (Digi Telecommunications)، شرکت مخابراتی مالزی (Telekom Malaysia)، «U Mobile» و «YTL Communications»، پس از امضای قراردادهای دسترسی 5G مربوطه خود با DNB در ماه اکتبر سال گذشته، اکنون خدمات خرده‌فروشی 5G را در اختیار مشترکین خود قرار می‌دهند.

شرکت مخابراتی گفت که مشتریان «Maxis» هنوز نمی‌توانند به خدمات خرده‌فروشی 5G دسترسی داشته باشند و باید در انتظار تأیید سهامداران آنها برای اجرای قرارداد دسترسی 5G با DNB باشند که Maxis اعلام کرده قصد دارد در ژانویه سال جاری به دنبال آن باشد.

فروشنده سوئدی اریکسون (Ericsson) مسئول استقرار شبکه ملی 5G مالزی است. اریکسون اخیراً اعلام کرد که DNB رادیوهای صرفه‌جویی انرژی جدید فروشنده را انتخاب کرده است.

ماه گذشته، انور ابراهیم (Anwar Ibrahim)، نخست وزیر تازه منصوب شده مالزی، اعلام کرد که دولت او طرحی را بررسی خواهد کرد که براساس آن دولت قبلی تصمیم به ایجاد شبکه 5G دولتی گرفته است. نخست وزیر جدید گفت که این طرح‌ها به دلیل عدم شفافیت مورد بازنگری قرار خواهند گرفت.

سال گذشته، محی‌الدین یاسین (Muhyiddin Yassin)، نخست‌وزیر سابق مالزی، ابتکار عملی را برای یک وسیله نقلیه دولتی با هدف مالکیت تمام طیف 5G، با اپراتورهای مختلف با استفاده از زیرساخت‌ها برای ارائه خدمات تلفن همراه در سراسر مالزی در آنچه که عملاً یک ترتیب عمده‌فروشی/MVNO است، رونمایی کرد.

در پی اعلام این طرح، شرکت‌های مخابراتی مالزی نسبت به بدهی یک شرکت دولتی به تمام فرکانس‌های طیفی ابراز نگرانی کرده بودند.

نخست وزیر جدید در یک کنفرانس مطبوعاتی مدعی شد که دولت برنامه‌های 5G را ارزیابی خواهد کرد تا مطمئن شود که آنها به تمام رویه‌های مورد نیاز عمل کرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
آغاز
1404/09/04 - 14:27- اینترنت اشیاء

آغاز آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای در چین

چین آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای را با هدف حمایت از توسعه ایمن و سالم صنایع نوظهور آغاز کرد.

راه‌اندازی
1404/09/04 - 14:18- آسیا

راه‌اندازی اولین انجمن امنیت سایبری جوانان در بحرین

مرکز علوم و فناوری ناصر در بحرین اولین انجمن امنیت سایبری جوانان را راه‌اندازی کرد.

نخست‌وزیر
1404/09/04 - 14:05- آسیا

نخست‌وزیر تایوان هرگونه همکاری با کره جنوبی را رد کرد

نخست‌وزیر تایوان اعلام کرد که هیچ اطلاعی در مورد هرگونه همکاری با کره جنوبی ندارد.