about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

پورت USB 3.2 به کامپیوترهای دسکتاپ می‌آید

انجمن پیاده‌سازی USB موسوم به USB-IF که مسئولیت تعیین و توسعه ویژگی‌های این فناوری را بر عهده دارد، در نمایشگاه MWC 2019  از ارائه کنترلرهای سازگار با USB 3.2 در سال جاری خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبرافزایش کیفیت و رزولوشن تصاویر، ویدیوها و گیم های کامپیوتری به افزایش حجم فایل‌های مختلف منجر شده است. انتقال این فایل‌های حجیم با فناوری‌هایی نظیر USB 1 یا 2 زمان نسبتاً زیادی طول می‌کشد و حالا قرار است این مشکل مرتفع شود.

USB 3.2  به توسعه SSDهای اکسترنال سریع‌تر کمک می‌کند.

USB 3.2  سطح جدیدی از نرخ انتقال داده بین دستگاه‌های مختلف را به ارمغان می‌آورد که در بهترین حالت بالغ‌بر ۲۰ گیگابیت در ثانیه خواهد بود. هرچند این فناوری از دو سال پیش مراحل آماده‌سازی خود را پشت سر گذاشته اما پیاده‌سازی آن در کامپیوترها در سال جاری عملی خواهد شد.

نرخ انتقال ۲۰ گیگابیتی به معنی جابجایی یا کپی ویدیویی ۲.۵ گیگابایتی تنها در یک ثانیه است. هرچند فعلاً برای هیجان‌زده شدن کمی زود است چرا که مادربردها و پی سی‌های سازگار با این فناوری تا اوایل تابستان (زمان موردعلاقه کمپانی‌های بزرگ برای به‌روزرسانی کامپیوترها) از راه نمی‌رسند. علاوه بر این احتمالاً تا قبل از سال ۲۰۲۰ دیگر گجت های بهره‌مند از این فناوری عرضه نخواهند شد؛ ضمناً لپ‌تاپ‌ها و گوشی‌های هوشمند شامل این زمان‌بندی نمی‌شوند. 

بااین‌حال ارائه USB 3.2 هنوز هم گام بزرگی محسوب می‌شود. هرچند همین حالا هم می‌توان داده‌ها را از طریق تاندربولت ۳ با درگاه مشترک USB-C با نرخ ۴۰ گیگابیت در ثانیه منتقل کرد اما این فناوری نسبتاً گران تمام می‌شود و به همین خاطر به جز محصولات اپل به ندرت سیستم‌هایی با بیش از یک درگاه تاندربولت عرضه می‌شوند.

USB 3.2  نه تنها به انتقال فایل‌های حجیم در زمان کوتاه‌تر کمک می‌کند بلکه روند توسعه داک های لپ تاپ، SSDهای اکسترنال سریع و دیگر ابزارهای نیازمند پهنای باند بالا را هم شتاب می‌بخشد.

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.