about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

 در یک رویداد سالانه که در آن ولادیمیر پوتین به سوالات مختلف رسانه‌ها پاسخ می‌دهد، اسنودن در یک برنامه ویدئویی از پوتین خواست تا به سوالات وی در مورد نظارت جمعی پاسخگو باشد.

اسنودن بیان کرد: " آیا روسیه اطلاعات میلیون‌ها نفر از شهروندان خود را رهگیری، ذخیره و یا تجزیه و تحلیل می‌کند؟ آیا فکر می‌کنید که به سادگی افزایش اثربخشی اطلاعات و یا بررسی اجرای قانون در این راه می‌تواند جوامع را توجیه کند؟ "

پوتین، کسی که خود قبلا به عنوان یک جاسوس برای KGB  شوروی کار می‌کرد، از اسنودن با عنوان "مامور سابقNSA"  نام برد و پاسخ او را با زبان حرفه ای بدین صورت بیان کرد: " تلاش‌های اطلاعاتی ما به شدت توسط قانون تنظیم می‌شود، پس چگونه نیروهای ویژه می‌توانند از تجهیزات خود برای رهگیری تماس‌های تلفنی و یا تعقیب کسی بصورت آنلاین استفاده کنند، و برای رهگیری یک شخص، کسب مجوز از دادگاه الزامی است "

او در ادامه افزود: " ما بنا به دستور قانون، اجازه استفاده از سیستم‌های نظارت جمعی را در کشورمان نداریم. در حالی که کشور روسیه دارای این امکان برای مبارزه علیه جنایتکاران و تروریست‌ها از طریق نظارت جمعی است، اما این کشور همانند ایالات متحده پول خود را صرف چنین کارهایی نمی‌کند. "

با توجه به آنچه که ولادیمیر پوتین درباره نبودن نظارت جمعی در کشور روسیه بیان کرد، اما اسنودن هیچ کدام از آنها را قبول ندارد. چرا که اسناد افشا شده وی درباره آمریکا و NSA،‌ خلاف چیزی را نشان می‌دهد که دولت اوباما درباره نظارت‌های جمعی خود بصورت قانونی اعلام کرده بود. /

تازه ترین ها
جریمه
1404/04/16 - 13:27- آسیا

جریمه شدن اپلیکیشن‌های چینی در تایوان

تایوان اپلیکیشن‌های چینی را به اتهام نقض امنیت داده‌ها جریمه کرد.

مسدودسازی
1404/04/16 - 13:22- جرم سایبری

مسدودسازی ۳ هزار حساب ایمیل توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که ۳ هزار حساب ایمیل اوت لوک و هاتمیل را که معتقد بود توسط کارکنان فناوری اطلاعات کره شمالی ایجاد شده‌اند، تعلیق کرده است.

محکومیت
1404/04/16 - 13:04- جنگ سایبری

محکومیت 16 ساله مجرم سایبری حامی اوکراین در روسیه

یک دادگاه در روسیه مردی را به اتهام انجام حملات سایبری که باعث اختلال در زیرساخت‌های حیاتی شد، به ۱۶ سال حبس در زندان با امنیت بالا محکوم کرد. این خبر روز چهارشنبه توسط مقامات اعلام شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.