about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

روند آزمایش Bayraktar TB3، پهپاد جنگی جدید ترکیه (UCAV) با قابلیت استقرار بر روی ناوهای هواپیمابر، با سرعت تمام ادامه دارد، به طوری که سازنده Baykar اخیراً اعلام کرده است که این پهپاد پنجمین پرواز خود را به پایان رسانده‌است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ رسانه‌های محلی اخیرا گزارش دادند که طی پنجمین آزمایش عملکرد، پهپاد جدید در ارتفاع متوسط پرواز کرد و یک پرواز شش ساعته موفقیت‌آمیز را در استان تکیرداغ در شمال غربی این کشور انجام داد.

سلچوک بایراکتار، مدیر ارشد فناوری Baykar (CTO) در پلتفرم رسانه اجتماعی X که قبلا توییتر بود، گفت: «Bayraktar TB3 پنجمین آزمایش پرواز خود را با موفقیت انجام داد.»

TB3 پیش از این با وجود طوفان شدید جنوب غربی در منطقه مرمره، به سرعت 130 کیلومتر در ساعت (80.78 مایل در ساعت) در سومین آزمایش پرواز خود که در 4 نوامبر انجام شد، خود را ثابت کرده است.

پهپاد مسلح ترکیه یک قدم دیگر به میدان نبرد نزدیک شد/ عکس

این پهپاد مجهز به موتور PD-170 است که در داخل توسط صنایع موتور TUSAŞ (TEI) توسعه یافته است.

این پهپاد برای اولین بار در اولین دوره جشنواره برتر فناوری و هوافضای ترکیه، تکنوفست، که از 27 آوریل تا 1 می 2023 در استانبول برگزار شد، به نمایش عمومی گذاشته شد. همچنین در نسخه های آنکارا و ازمیر این رویداد به نمایش گذاشته شد.

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.