about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

پهپادهایی بدون منبع انرژی


به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ محبوبیت و فناوری پهپادها به مرور زمان در حال افزایش یافتن است و کاربردهای بسیاری مانند نظامی، پزشکی، نقشه‌برداری، حمل بار و تفریحی برای آن‌ها در نظر گرفته شده است. با وجود این یکی از اصلی‌ترین مشکل پهپادها منابع انرژی مورد استفاده است. امروزه بیشتر شرکت‌های تولیدکننده پهپاد، برای این که محصولات آن‌ها بتوانند در ارتفاع بالاتر و مدت‌زمان بیشتر به پرواز ادامه بدهند در حال بزرگ کردن حجم و ظرفیت باتری‌ها هستند؛ اما به تازگی یکی از محققان شروع به ساخت پهپادی کرد که برای پرواز نیازی به باتری ندارد.
سامر آلدهاهر (Samer Aldhaher)، محقق کالج سلطنتی لندن (Imperial College of London)، راهی پیدا کرده است که می‌توان با استفاده از آن، پهپاد کوچکی را با امواج رادیویی شارژ کرد. پهپادهای کوچک می‌توانند با استفاده از قطعه‌ای که در زیر آن‌ها نصب می‌شود به صورت مستقیم انرژی موردنیاز خود را از امواج رادیویی به دست بیاورند. البته در این روش پهپادها توانایی پرواز آزادانه نداشته و تنها در منطقه‌ای مشخص می‌توانند فعالیت کنند.
هم‌اکنون با استفاده از این فناوری، پهپادها تنها می‌توانند تا شعاع 12.7 سانتیمتر از منبع فاصله گرفته و پرواز کنند. از طرفی پهپادهای استفاده شده در این طرح فاقد باتری هستند در نتیجه اگر بیشتر از فاصله‌ی ذکر شده از منبع دور شوند، بعد از مدت کوتاهی متوقف خواهند شد. پهپادها با استفاده از امواج رادیویی در فرکانس 13.56 مگاهرتز فعالیت می‌کنند؛ زیرا این بیشترین فرکانسی است که امکان به‌کارگیری آن در این پروژه وجود دارد و باعث کوچک‌تر و سبک‌تر شدن نهایی هواپیماهای بی‌سرنشین می‌شوند. به‌علاوه فرکانس مورداستفاده می‌تواند باعث از بین رفتن ترانزیستورهای موجود در مدار شارژ پهپادها بشود؛ به همین دلیل نمونه‌های ویژه‌ای برای آن‌ها تولید شد.
ممکن است در حال حاضر فناوری یاد شده تنها توان پرواز در محدوده‌ی بسیار کوچکی را داشته باشد؛ اما شرکت‌های بسیاری در تلاش هستند از طریق روش‌های مختلف، امکان شارژ بی‌سیم را برای ابزارهای هوشمند در فواصل طولانی با امواج موجود در هوا فراهم کنند. درنتیجه احتمالاً در آینده‌ی نزدیک پهپادهایی تولید خواهند شد که بدون استفاده از منبع انرژی در فواصل زیاد حرکت کنند.

 

تازه ترین ها
همکاری
1404/11/19 - 16:11- هوش مصنوعي

همکاری گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک

بانک گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک برای خودکارسازی وظایف بانکی توسط هوش مصنوعی همکاری می‌کند.

تشخیص
1404/11/19 - 15:12- هوش مصنوعي

تشخیص بیماری‌های دریچه قلب توسط هوش مصنوعی

گوشی پزشکی هوش مصنوعی، تشخیص بیماری‌های دریچه قلب را دوبرابر می‌کند.

هشدار
1404/11/19 - 14:02- جرم سایبری

هشدار ساب‌استک به مشتریان در مورد نشت داده

مشتریان پلتفرم خبرنامه‌نویسی ساب‌استک روز چهارشنبه مطلع شدند که آدرس‌های ایمیل، شماره تلفن‌ها و سایر ابرداده‌های آنان در یک نشت داده اخیر افشا شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.