about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

پنهان‌کاری مایکروسافت درباره هک گسترده‌اش

بعد از گذشت چهارسال مشخص شده که شرکت مایکروسافت با پنهان کاری جلوی افشای خبر حمله گسترده هکری به خود در سال 2013 را گرفته بود.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به نقل از رویترز، پایگاه داده مخفی شرکت مایکروسافت که به منظور ردگیری و بررسی حفره ها و آسیب پذیری های نرم افزارهای این شرکت مورد استفاده قرار می گیرد در سال 2013 هدف یک حمله هکری بسیار پیچیده و موفق قرار گرفته بود.

پنج کارمند سابق این شرکت که به تازگی این موضوع را افشا کرده اند، جزئیاتی را در این زمینه در اختیار رسانه ها قرار داده اند. این دومین حمله هکری افشاشده به پایگاه های داده مایکروسافت است و مشخص نیست آیا حملات بیشتری نیز به شرکت مذکور انجام شده یا خیر.

مایکروسافت از ارائه هرگونه جزئیات در مورد دامنه و وسعت حملات یادشده برای عموم خودداری کرده است. این شرکت همچنین فاش نکرده که چه تعداد از مشتریانش به خاطراین حملات دچار مشکل شده اند.

پایگاه داده یادشده حاوی اطلاعات جزئی فنی در مورد آسیب پذیری های برطرف نشده نرم افزارهای بسیار محبوب تولیدی مایکروسافت بوده که در سراسر جهان مورد استفاده بوده اند و از جمله آنها می توان به سیستم عامل ویندوز اشاره کرد. بسیاری از دولت های جهان وگروه های هکری مشهور به دنبال دستیابی به چنین اطلاعاتی هستند تا بر مبنای آنها ابزار جاسوسی و سرقت سایبری طراحی کنند.

این احتمال وجود دارد که بسیاری از ابزار هکری نفوذ به برنامه ها و سیستم عامل های تولیدی مایکروسافت در چهار سال اخیر با سواستفاده از داده هایی که به همین شکل سرقت شده، طراحی شده باشند. 

تازه ترین ها
استفاده
1404/10/06 - 10:38- هوش مصنوعي

استفاده از فناوری‌های هوش مصنوعی در سیستم‌های تسلیحاتی روسیه

روسیه قصد دارد به طور گسترده از فناوری‌های هوش مصنوعی در سیستم‌های تسلیحاتی و تجهیزات ویژه استفاده کند.

ارائه
1404/10/06 - 10:23- سایرفناوری ها

ارائه اینترنت 4G/5G به مناطق دورافتاده از طریق ماهواره

سازمان فضایی هند (ISRO) با موفقیت ماهواره BlueBird‑6 شرکت AST SpaceMobile را به مدار پایین زمین پرتاب کرد

دستگیری
1404/10/06 - 10:20- آسیا

دستگیری مظنونان پرونده کلاهبرداری ارز دیجیتال در آذربایجان

وزارت کشور آذربایجان اعلام کرد که این کشور مظنونان پرونده کلاهبرداری بین‌المللی ارز دیجیتال را دستگیر کرده است.