about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

پنهان‌کاری مایکروسافت درباره هک گسترده‌اش

بعد از گذشت چهارسال مشخص شده که شرکت مایکروسافت با پنهان کاری جلوی افشای خبر حمله گسترده هکری به خود در سال 2013 را گرفته بود.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به نقل از رویترز، پایگاه داده مخفی شرکت مایکروسافت که به منظور ردگیری و بررسی حفره ها و آسیب پذیری های نرم افزارهای این شرکت مورد استفاده قرار می گیرد در سال 2013 هدف یک حمله هکری بسیار پیچیده و موفق قرار گرفته بود.

پنج کارمند سابق این شرکت که به تازگی این موضوع را افشا کرده اند، جزئیاتی را در این زمینه در اختیار رسانه ها قرار داده اند. این دومین حمله هکری افشاشده به پایگاه های داده مایکروسافت است و مشخص نیست آیا حملات بیشتری نیز به شرکت مذکور انجام شده یا خیر.

مایکروسافت از ارائه هرگونه جزئیات در مورد دامنه و وسعت حملات یادشده برای عموم خودداری کرده است. این شرکت همچنین فاش نکرده که چه تعداد از مشتریانش به خاطراین حملات دچار مشکل شده اند.

پایگاه داده یادشده حاوی اطلاعات جزئی فنی در مورد آسیب پذیری های برطرف نشده نرم افزارهای بسیار محبوب تولیدی مایکروسافت بوده که در سراسر جهان مورد استفاده بوده اند و از جمله آنها می توان به سیستم عامل ویندوز اشاره کرد. بسیاری از دولت های جهان وگروه های هکری مشهور به دنبال دستیابی به چنین اطلاعاتی هستند تا بر مبنای آنها ابزار جاسوسی و سرقت سایبری طراحی کنند.

این احتمال وجود دارد که بسیاری از ابزار هکری نفوذ به برنامه ها و سیستم عامل های تولیدی مایکروسافت در چهار سال اخیر با سواستفاده از داده هایی که به همین شکل سرقت شده، طراحی شده باشند. 

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.