about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

روش های مورد استفاده هکرها برای استخراج غیرقانونی ارزهای مجازی روزبه روز در حال پیچیده تر شدن است و حالا آنها بدافزارها را در قالب پکیج های قانونی نصب ویندوز جا می زنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ محققان کمپانی «ترند میکرو» اخیرا دریافته اند که بدافزاری به نام Coinminer تعداد زیادی از کاربران را هدف ارزکاوی مخفیانه قرار داده است. آنچه که شناسایی این حمله را پیچیده تر می سازد استفاده Coinminer از روش های پنهانکاری خاص است.

بر اساس این گزارش بدافزار مورد بحث به عنوان فایل MSI نصب کننده (اینستالر) ویندوز وارد سیستم قربانی می شود و این امر اهمیت بالایی دارد چرا که ویندوز اینستالر یکی از مهم ترین فایل های ویندوز است که برای نصب نرم افزار مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از اجزای اصلی ویندوز شک ها را از Coinminer دور کرده و به صورت بالقوه امکان عبور از فیلترهای امنیتی خاص را به آن می دهد. تردستی های هکرها به اینجا ختم نمی شود و پس از نصب Coinminer برخی اسکریپت های آن مانع اجرای فرایندهای شناسایی و حذف بدافزارها می شوند. علاوه بر این هکرها برای جلوگیری از هرگونه ردیابی احتمالی تجزیه و تحلیل توسط محققان امنیتی سازوکار خود تخریبی را در این بدافزار عجیب تعبیه کرده اند. این سازوکار پس از فعال شدن تمام فایلهای موجود در دایرکتوری نصب را پاکسازی می کند.

اگرچه کارشناسان ترند میکرو نتوانسته اند منشا حملات را به کشور خاصی ربط دهند اما با بررسی فایل ها متوجه استفاده از الفبای سیریلیک شده اند که در روسیه و بلغارستان و اوکراین کاربرد دارد.

سال گذشته و همزمان با افزایش چشمگیر بهای ارزهای مجازی کارشناسان امنیتی از احتمال افزایش تلاش هکرها برای سرقت و استخراج این ارزها به روش های مختلف خبر دادند که در عمل نیز شاهد آن هستیم و مجرمان سایبری برای استفاده غیرمجاز از منابع سخت افزاری کاربران به منظور ارزکاوی به روش هایی نظیر مخفی کردن آن در قالب آپدیت قانونی فلش پلیر روی آورده اند.

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/07/16 - 15:55- آمریکا

سرمایه‌گذاری شرکت های آمریکایی در صنعت برق

به علت رونق مراکز داده و هوش مصنوعی در آمریکا، سرمایه‌گذاری در صنعت برق افزایش‌یافته است.

هجوم
1404/07/16 - 14:57- هوش مصنوعي

هجوم کسب‌وکارهای اروپایی به سمت هوش مصنوعی

کسب‌وکارهای کوچک اروپایی بدون ابزارهای دیجیتال اولیه به سمت هوش مصنوعی هجوم می‌آورند.

اولین
1404/07/16 - 13:04- آمریکا

اولین قانون امنیت سایبری در برزیل

برزیل اولین قانون ملی امنیت سایبری را تصویب خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.