about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

رئیس پلیس فتا کردستان از کلاهبرداری با ترفند تخفیفات شگفت‌انگیز روز پدر در فضای مجازی استان خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان , سرهنگ مهدی دانش‌پور از کلاهبرداری با ترفند تخفیفات شگفت‌انگیز روز پدر در فضای مجازی استان خبر داد و اظهار داشت: هم‌استانی‌های فهیم به هیچ وجه فریب پیام‌ها و آگهی‌های منتشر شده در  کانال‌ها و صفحات فضای مجازی با ‌عنوان تخفیفات شگفت‌انگیز روز پدر و حراجی آنلاین را نخورند چراکه دروغی بیش نیست.

وی با تأکید بر اینکه شهروندان همواره خریدهای اینترنتی خود را از سایت‌های معتبر، فروشگاه‌های خرید و دارای نماد اعتماد الکترونیک انجام بدهند، افزود: برخی از فروشگاه‌های غیرمجاز ممکن است اقدام به جعل نماد کنند، شهروندان در این صورت با کلیک بر روی تصویر لوگوی نماد اعتماد الکترونیکی، صفحه مجوز مربوطه را مشاهده کرده و باید مطمئن شوند که تصویر مربوط به صفحه اصلی مرورگرشان بوده نه یک عکس و تصویر از یک مرورگر.

رئیس پلیس فتا استان کردستان با بیان اینکه صفحه مجوز حتماً باید با آدرس enamad.ir آغاز و حتماً آدرس اینترنتی (URL) سایت فروشگاه یا بازار الکترونیکی با آدرسی که در این صفحه معرفی می‌شود، یکسان باشد، تصریح کرد: مردم فهیم کردستان در هنگام خریدهای حضوری نیز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی رمز کارت بانکی خود را وارد کده و در اختیار سایر افراد قرار ندهند.

وی افزود: همچنین هم‌استانی‌ها به پیامک‌ها و پیام‌هایی تحت عنوان برنده شدن در مسابقه و غیره توجه نکنند، چراکه با وارد شدن به لینک‌های دریافتی بر روی گوشی تلفن همراه، افراد را به سمت صفحات جعلی و فیشینگ انتقال داده و سپس با ترفندهای مختلف حساب‌های بانکی را خالی خواهند کرد.

دانش‌پور با بیان اینکه شهروندان اطلاعات خود را در این زمینه‌ بالا برده و به هیچ وجه به تبلیغات اغواکننده برخی از فروشگاه‌های اینترنتی اعتماد نکنند، یادآور شد: مردم در صورت داشتن هرگونه شکایت، مراتب را از طریق تماس با 110 یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir لینک مرکز فوریت‌های سایبری گزارش کنند، کما اینکه افرادهایی در این زمینه شناسایی و بازداشت شده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
جریمه
1404/04/16 - 13:27- آسیا

جریمه شدن اپلیکیشن‌های چینی در تایوان

تایوان اپلیکیشن‌های چینی را به اتهام نقض امنیت داده‌ها جریمه کرد.

مسدودسازی
1404/04/16 - 13:22- جرم سایبری

مسدودسازی ۳ هزار حساب ایمیل توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که ۳ هزار حساب ایمیل اوت لوک و هاتمیل را که معتقد بود توسط کارکنان فناوری اطلاعات کره شمالی ایجاد شده‌اند، تعلیق کرده است.

محکومیت
1404/04/16 - 13:04- جنگ سایبری

محکومیت 16 ساله مجرم سایبری حامی اوکراین در روسیه

یک دادگاه در روسیه مردی را به اتهام انجام حملات سایبری که باعث اختلال در زیرساخت‌های حیاتی شد، به ۱۶ سال حبس در زندان با امنیت بالا محکوم کرد. این خبر روز چهارشنبه توسط مقامات اعلام شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.