about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

در پکن، برای کنترل توریست‌ها از روبات‌هایی استفاده شده که مجهز به فناوری شناسایی صورت هستند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از سی نت، پلیس های روباتیک در خیابان های پکن برای کنترل توریست ها به کار گرفته شده اند.

 این روبات ها مجهز به فناوری شناسایی صورت هستند و می توانند خطر را ردیابی کنند. علاوه براین موارد آنها بازویی دارند که اندازه آن تغییر می کند و مجهز به الکتروشوک است. همچنین مجهز به بلندگوهایی هستند که از توریست ها می خواهد به طور مرتب صف ببندند و درمراحل بازرسی امنیتی همکاری کنند.

روبات مذکور مجهز به چهار دوربین دیجیتالی است. تصاویری که روبات ثبت می کند، برای  تحلیل بیشتر به مراکز امنیتی ارسال می شود.

این روبات ۷۴ کیلوگرمی با ارتفاع ۱.۴۰ متری علاوه برشناسایی صورت قابلیت گشت زنی، ارائه خدمات هوشمند و عکس العمل در مواقع اضطراری را دارد.  بالاترین سرعت آن نیز ۱۸ کیلومتر برساعت عنوان شده است.

مقامات امیدوارند استفاده از این روبات ها از فشار به نیروی پلیس بکاهد.

روبات پلیس در تعطیلات ملی چین به نام «هفته طلایی» در خیابان های پکن آزمایش شده اند اما هنوز مشخص نیست  چه زمان مقامات از آنها به طور واقعی استفاده خواهند کرد.

تازه ترین ها
آغاز
1404/09/04 - 14:27- اینترنت اشیاء

آغاز آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای در چین

چین آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای را با هدف حمایت از توسعه ایمن و سالم صنایع نوظهور آغاز کرد.

راه‌اندازی
1404/09/04 - 14:18- آسیا

راه‌اندازی اولین انجمن امنیت سایبری جوانان در بحرین

مرکز علوم و فناوری ناصر در بحرین اولین انجمن امنیت سایبری جوانان را راه‌اندازی کرد.

نخست‌وزیر
1404/09/04 - 14:05- آسیا

نخست‌وزیر تایوان هرگونه همکاری با کره جنوبی را رد کرد

نخست‌وزیر تایوان اعلام کرد که هیچ اطلاعی در مورد هرگونه همکاری با کره جنوبی ندارد.