about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

گوگل اعلام کرد که جست و جو برای پیام‌های قدیمی که شامل دستورالعمل‌های مدیران یا آدرس دوستان شما و سایر پیام‌های مهم است، آسانتر خواهد شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ شرکت گوگل در بیانیه‌ای اعلام کرد که در طول ۱۵ روز آینده، کاربران نهایی با جست و جوی صندوق‌های ورودی خود، جعبه نتایج برتر را مشاهده خواهند کرد که بالای کادر همه نتایج ظاهر می‌شود.
 
این فیلد توسط الگوریتم‌های یادگیری ماشین Google پشتیبانی می‌شود که عبارات جست و جو، جدیدترین پیام‌های دریافتی و سایر عوامل مرتبط را تجزیه و تحلیل می‌کند تا تعیین کند کدام پیام حاوی بهترین تطابق برای درخواست شما است.
 
گوگل تاکید کرد که این ویژگی تقاضای زیادی دارد و قرار است تا دو هفته آینده برای همه کاربران جیمیل ارائه شود. اما مشخص نیست که آیا این ویژگی جدید برای نسخه‌های کامپیوتری نیز ارائه خواهد شد یا خیر.
 
گوگل در تلاش است تا ادغام هوش مصنوعی را در خدمات خود تقویت کند، به گونه‌ای که در ماه مارس ارائه ربات مکالمه خود با پشتیبانی هوش مصنوعی Bard برای برخی از کاربران در آمریکا و بریتانیا را شروع کرد.
 
نیویورک تایمز گزارش داد که این شرکت در حال کار بر روی یک موتور جست و جوی جدید است که از هوش مصنوعی پشتیبانی می‌کند.

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.