about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

پشتیبانی مسنجر فیس‌بوک از فناوری تشخیص چهره

شرکت فیس‌بوک قصد دارد قابلیت تشخیص چهره را به پیام‌رسان مسنجر خود اضافه کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ شرکت فیس‌بوک به تازگی اعلام کرد قصد دارد در مسنجر (Messenger) خود از فناوری تشخیص چهره بهره بگیرد. این ویژگی مشابه با تشخیص اثرانگشت در واتس‌اپ، دیگر برنامه متعلق به فیس‌بوک عمل می‌کند.
قابلیت یاد شده «Face ID» نام دارد و نباید با فناوری FaceID اپل اشتباه گرفته شود. از ویژگی‌های آن می‌توان به فعال‌سازی تشخیص چهره بلافاصله پس از خروج از برنامه یا پس از گذشت مدت‌زمان خاص اشاره کرد. همچنین ادعا می‌شود محتوای دریافت شده توسط Face ID به سرورهای فیس‌بوک ارسال نشده و ذخیره نمی‌گردد.
کاربران می‌توانند بازه‌های زمانی 1، 15 و 16 دقیقه را برای فعال شدن دوباره قابلیت تشخیص چهره انتخاب کنند. البته فیس‌بوک اعلام کرد پس در دسترس قرار گرفتن نسخه نهایی و پایدار شدن آن، بازه‌های زمانی بیشتری در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت. این احتمال وجود دارد که فیس‌بوک در زمان انتشار عمومی بروزرسان یاد شده نام آن را به منظور جلوگیری از ایجاد اختلال تغییر دهد.
در توضیح ویژگی بالا آمده است، اگر برنامه با استفاده از قابلیت تشخیص چهره قفل شود، کاربران همچنان می‌توانند پیام‌ها را به واسطه اعلان‌های به نمایش در آمده پاسخ دهند. همچنین امکان جواب دادن به تماس‌های ورودی را خواهند داشت.
فیس‌بوک از سابقه بسیار بدی در زمینه حفظ حریم خصوصی کاربران بهره می‌برد و تاکنون گزارش‌های بسیاری در این زمینه منتشر شده‌اند. به همین دلیل عده‌ای از کارشناسان نسبت به ویژگی مورد بحث ابراز نگرانی کرده‌اند.
فیس‌بوک هنوز زمان مشخصی را برای انتشار بروزرسانی یاد شده اعلام نکرده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
تنظیم
1404/07/12 - 17:14- هوش مصنوعي

تنظیم قانون هوش مصنوعی توسط مکزیک در بخش دوبله

مکزیک، پیش‌نویس قانونی را برای تنظیم هوش مصنوعی در دوبله و انیمیشن تهیه می‌کند.

شبکه‌های
1404/07/12 - 16:48- آسیب پذیری

شبکه‌های کامپیوتری آمریکا آسیب‌پذیرتر می‌شوند

انقضای یک قانون کلیدی در آمریکا در مورد امنیت سایبری بر آسیب‌پذیری شبکه های کامپیوتری این کشور خواهد افزود.

آزمایش واتس‌اپ در مورد یک ویژگی جدید برای استفاده از نام کاربری برای حساب

واتس‌اپ در حال آزمایش ویژگی جدیدی است که به کاربران امکان می‌دهد از نام کاربری برای حساب خود استفاده کنند.