about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

پشتیبانی اندروید ویر از اوت‌لوک مایکروسافت

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ این به‌روزرسانی به مالکان ساعت‌های هوشمند مجهز به سیستم‌عامل اندروید ویر امکان می‌دهد تا ایمیل‌های اوت‌لوک را از همین طریق مشاهده کرده و به آن‌ها پاسخ دهند و برای انجام چنین اموری به گوشی یا تبلت خود نیازی نداشته باشند.

کاربران این خدمات نه‌تنها می‌توانند با استفاده از پیام‌ها و template های از قبل مشخص‌شده به دیگران پاسخ دهند، بلکه می‌توانند پاسخ‌های خود را به‌طور شفاهی تنظیم و ارائه کنند.

فایل به‌روزرسانی برای دسترسی به این خدمات 23.09 مگابایت است و به‌منزله انتقال از نسخه 2.0.57 به 2.2.0 محسوب می‌شود. علاقه‌مندان می‌توانند برنامه یادشده را از فروشگاه گوگل پلی بارگذاری نمایند. این برنامه با نسخه Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich سیستم‌عامل آندروید و نسخه‌های بالاتر از آن سازگار است.

اگرچه سیستم‌عامل اندروید گوشی‌های همراه و تبلت ها را فتح کرده، اما سیستم‌عامل آندروید ویر که برای  ساعت‌های هوشمند طراحی‌شده چندان محبوبیتی ندارد و سیستم‌عامل اپل برای ساعت‌های هوشمند موسوم به WatchOS موفق‌تر بوده و 61 درصد از بازار جهانی را در اختیار دارد Pebble OS  و  Tizen دیگر سیستم‌عامل‌های رقیب در این زمینه محسوب می‌شوند.

تازه ترین ها
خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.

رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.