about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همزمان با سفر رئیس جمهوری به استان البرز، به منظور افتتاح پروژه فیبرنوری و بازدید از منطقه ویژه و فرودگاه پیام وارد استان البرز شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات صبح (جمعه) و همزمان با سفر آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی به استان البرز به منظور افتتاح پروژه‌های ارتباطی وارد استان البرز شد.

وزیر ارتباطات در سفر یک روزه خود به استان البرز با حضور در شهرستان چهارباغ، پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارهای این شهرستان را افتتاح و سرعت‌های واگذار شده به مردم در بخش‌های خانگی، تجاری و آموزشی در این شهرستان را بررسی خواهد داد.

زارع پور در ادامه این سفر در جمع اعضای شورای اداری، دانشجویان و نخبگان حضور خواهد یافت و گزارشی از اقدامات وزارت ارتباطات در دولت سیزدهم ارائه می‌کند.

وزیر ارتباطات همچنین در برنامه بعدازظهر خود در این سفر از منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه پیام بازدید و با شرکت در مراسم بهره برداری از برخی شرکت‌های این منطقه در جمع مدیران و صاحبان صنایع و کسب و کارهای منطقه پیام حاضر می‌شود و از نزدیک در جریان نظرات آنان قرار می‌گیرد.

منبع:

تازه ترین ها
آغاز
1404/09/04 - 14:27- اینترنت اشیاء

آغاز آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای در چین

چین آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای را با هدف حمایت از توسعه ایمن و سالم صنایع نوظهور آغاز کرد.

راه‌اندازی
1404/09/04 - 14:18- آسیا

راه‌اندازی اولین انجمن امنیت سایبری جوانان در بحرین

مرکز علوم و فناوری ناصر در بحرین اولین انجمن امنیت سایبری جوانان را راه‌اندازی کرد.

نخست‌وزیر
1404/09/04 - 14:05- آسیا

نخست‌وزیر تایوان هرگونه همکاری با کره جنوبی را رد کرد

نخست‌وزیر تایوان اعلام کرد که هیچ اطلاعی در مورد هرگونه همکاری با کره جنوبی ندارد.