about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

پروژه آرتمیس چیست؟

پروژه «آرتمیس» این امکان را فراهم می‌آورد تا با کمک فناوری اطلاعات، گفتگوهای آنلاین کنترل و از سوءاستفاده افراد از کودکان در فضای مجازی جلوگیری شود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ، امروزه بحث حمایت و صیانت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی از اهمیت بسیار زیادی در سطح دنیا برخوردار است و شرکت‌های فناوری اطلاعات به دنبال تولید ابزارهایی هستند تا از آزارهای کودکان در فضای مجازی جلوگیری شود.
«آرتمیس» نام پروژه‌ای است که شرکت مایکروسافت آن را آغاز کرده است و این شرکت به دنبال آن است با کمک فناوری اطلاعات از سوءاستفاده افراد از کودکان در فضای مجازی و به‌خصوص در گفتگوهای آنلاین، جلوگیری شود. آرتمیس ابزار جدیدی است که به نظر می‌رسد می‌تواند در رهگیری، کنترل و شناسایی افرادی که قصد سوءاستفاده از کودکان در چت‌های آنلاین دارند، مفید باشد. این پروژه بر اساس تکنیک مایکروسافت در ایکس باکس، امروزه در اختیار شرکت‌های چت آنلاین ازجمله اسکایپ هم قرارگرفته است. دلیل طراحی و تولید این ابزار، افزایش سوءاستفاده‌های جنسی از کودکان در چت‌های آنلاین بوده است.
این پروژه در نوامبر 2018 آغاز شد تا با کمک فناوری تولیدشده از طرف مایکروسافت، خدمات مربوطه را در اختیار شرکت‌های ارائه‌دهنده گفتگوی آنلاین قرار دهد. در این پروژه تیمی متشکل از میت گروپ، روبلاکس، کیک، تورن در کنار طرف‌های دیگر با مایکروسافت همکاری داشته و سرپرست پروژه هانی فرید بود که ابزار PHOTO DNA را کشف و گزارش تصاویر کودک‌آزاری آنلاین، را طراحی و ساخته است.
هانی فرید یک استاد برجسته دانشگاهی است که در سال 2009 با همکاری مایکروسافت و کالج دارتموث درزمینهٔ توسعه  PHOTO DNA تلاش کرده است. PHOTO DNA ابزاری رایگان است که درزمینهٔ کشف، اختلال و گزارش دهی میلیون‌ها تصویر سوءاستفاده جنسی از کودکان کمک کرده و توسط بیش از 150 شرکت و سازمان در سراسر جهان استفاده می‌شود.
روند تعریف‌شده در آرتمیس به این صورت است که این ابزار در قدم اول، کلمات و الگوهای گفتاری و کلام‌های مشکوک در چت را تشخیص داده و با نشانه‌گذاری آن‌ها، باعث تسهیل کار ناظر انسانی می‌شود. درواقع این ابزار بر پایه ساختار مکالمات گذشته بر پایه گفتگو می‌باشد. بر این اساس، محتوای گفتگو ارزشگذاری شده و بر اساس امتیازهای داده‌شده به مکالمه رتبه‌بندی می‌شود.
در گام بعدی مکالمه در اختیار مجری ناظر که یک عامل انسانی است قرارگرفته و با ارزیابی‌های انجام‌شده، تهدیدهای احتمالی شناسایی می‌شود. سپس بر اساس محتوای ارزیابی‌شده، گزارش لازم به مراجع قضایی و انتظامی یا نهادهای حامی حقوق کودکان، برای کنترل و بررسی نهایی ارسال می‌شود. پیش‌فرض عملکرد این سیستم، انتقال داده به ناظر است؛ اما اگر مکالمه از سوی هوش مصنوعی حساس و فوی تشخیص داده شود، اطلاعات به‌صورت مستقیم در اختیار پلیس و سازمان‌های قضایی نیز قرار خواهد گرفت.
این ابزار در اختیار تمام شرکت‌های مجهز به چت آنلاین قرارگرفته تا به آن‌ها برای تنظیم استاندارد برای نظارت بر سوءاستفاده کنندگان و توسعه ابزارهای پیشگیری برای مقابله با سوءاستفاده‌های آتی، کمک کند. همچنین ادعاشده است که جهانی ایمن برای تعامل کودکان در فضای مجازی با استفاده از فناوری ایجاد می‌شود که بر اساس آن با ایجاد فضایی پاک، با سوءاستفاده‌های جنسی و غیره که کودکان در معرض آن هستند، مقابله می‌شود.
شرکت‌های فناوری بر پایه چت، سازمان‌های غیردولتی و کاربران اینترنت که  در این بستر به دنبال محافظت از کودکان در فضای مجازی بر روی سیستم‌عامل خود هستند، می‌توانند برای استفاده بدون هزینه از این روش درخواست دهند. در این زمینه بازخوردهای مناسبی از نهادها و شرکت‌های فعال درزمینهٔ حقوق کودکان در فضای مجازی برای پیش بردن بهینه این فرآیند، دریافت شده است.
 

منبع:

تازه ترین ها
تحریم
1404/09/04 - 11:55- آمریکا

تحریم آمریکا و متحدانش علیه شرکت‌های روسی میزبان مجرمان سایبری

ایالات متحده، بریتانیا و استرالیا چند شرکت روسی ارائه‌دهنده «میزبانی ضدپیگرد» را به‌دلیل حمایت از باج‌افزارها و عملیات مجرمانه سایبری تحریم کردند؛ شرکت‌هایی که زیرساخت حیاتی برای حملات گسترده بدافزاری و اخاذی دیجیتال فراهم می‌کردند.

هوش
1404/09/04 - 11:54- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی هم‌سطح با فناوری هسته‌ای است

معاون اول مدیرعامل اسبربانک روسیه اعلام کرد که هوش مصنوعی به کشورها نفوذی هم‌سطح با فناوری هسته‌ای خواهد بخشید.

هشدار امارات درمورد حساب‌های کاربری غیرفعال

امارات متحده عربی هشدار داد که حساب‌های غیرفعال اکنون یک تهدید بزرگ امنیت سایبری هستند.