about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ متخصصین مؤسسه‌ی تحقیقاتی بین‌المللی اس آر آی (SRI) در حال یافتن روش‌هایی برای حفظ داده‌های خصوصی و ایجاد سامانه‌هایی برای استفاده از اطلاعات شخصی برای یک هدف مشخص هستند. این مؤسسه یک مرکز تحقیقاتی است که در زمینه‌ی مسائل دفاع ملی و امنیتی در آمریکا فعالیت می‌کند. فرماندهی سامانه‌های جنگ دریایی و فضایی آمریکا (SPAWAR)، قراردادی معادل 8.5 میلیون دلار با مؤسسه‌ی مذکور برای اجرای برنامه‌ای به نام "Brandeis program" منعقد کرده است که تا فوریه‌ی 2020 باید این مؤسسه آن را به اتمام برساند. این برنامه برای گسترش راه‌های حفظ اطلاعات خصوصی و اختصاصی افراد و بنگاه‌های سرمایه‌گذاری است. لازم به ذکر است که فرماندهی مذکور از طرف سازمان پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته‌ی دفاعی آمریکا (DARPA) مأمور به انعقاد این قرارداد شد. طبق این قرارداد، دانشمندان علوم رایانه‌ی مؤسسه‌ی SRI در حال تحقیق برای فراهم کردن فناوری‌ها و راه‌های حفظ داده‌های خصوصی هستند. به‌علاوه سازمان دارپا، از مؤسسه‌ی SRI درخواست کرد تا در مورد فواید به اشتراک‌گذاری اطلاعات تحقیق کند.
نکته‌ی مهمی که باید در آن تأمل شود این است که متخصصین دولت آمریکا میان حفظ حریم خصوصی افراد و جاسوسی از مکالمات باید راهی را انتخاب کنند. از سویی آن‌ها ادعا دارند که به دنبال حفظ حریم خصوصی افراد هستند و از سوی دیگر به این حریم تجاوز می‌کنند. متخصصین مؤسسه‌ی SRI مدعی هستند که به دنبال یافتن راه سومی هستند. آن‌ها قصد دارند راهی برای به اشتراک‌گذاری اطلاعاتی که حافظ حریم خصوصی هستند، کشف کنند.

 

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.