about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

به گفته کارشناسان اگر این فناوری از طریق این نرم‌افزار در اختیار کاربران قرار گیرد، می‌توان انتظار داشت درروش کار، زندگی و تفریحات مردم تحولی شگرف ایجاد شود.

فیس‌بوک در حال ایجاد انقلابی است برای کاربران خود به جهت کسب تجربه‌‌های جدید، یک نمونه از ویژگی‌های این نرم‌افزار این است که به شما این امکان را می‌دهد، درحالی‌که در منزل هستید، این‌طور به نظر برسد، شما آن‌سوی دنیا در یک کنسرت موسیقی در بهترین صندلی با وضوح بالای صدا و تصویر نشسته‌اید و قادرید به هر‌ سو که می‌خواهید بدون محدودیت چرخش در زوایای مختلف نگاه کنید. البته این امکانات در غالب فرضیات ارائه‌شده‌اند.

شروع این انقلاب در سال 2014 به‌گونه‌ای رقم خورد که شبکه‌های اجتماعی در حدود 2 میلیارد دلار صرف ساخت عینک‌های سه‌بعدی و هدفون مخصوص آن در محدودیت زاویه‌ای 100 درجه کردند، این عینک‌ها اولین قدم‌ها بودند در راستای رسیدن به چنین فضایی که بتوان در آن، واقعیت‌ها اطراف خود را به صورت واقعیت‌های مجازی در اختیار داشته باشیم.

فیس‌بوک هدف خود را از سرمایه‌گذاری در این حوزه، کمک به بخش آموزش و پرورش، ارتباطات و رسانه و محیا کردن بستری برای انتقال تجارب فضاهای واقعی در سرتاسر جهان به کاربران خود از طریق این نرم‌افزار بیان کرده است. و این شرکت در حال حاضر قصد دارد بخش اعظمی از فعالیت‌های خود را بر روی این پروژه (واقعیت مجازی) انجام دهد.

در حقیقت کاربران فیس‌بوک قرار است بیشتر به جای گذاشتن عکس، ویدئو و یا نظرات و پیشنهاد‌های خود، تجارب شخصی خود را به اشتراک بگذارند، به‌طور خلاصه یعنی محتوای واقعیت خود را توسط این نرم‌افزار به صورت واقعیت مجازی برای دوستان خود قرار دهند.

این سرمایه‌گذاری‌ها که توسط شرکت گوگل هم در حال انجام است، به جهت ساختن واقعیت مجازی از کارهای روزانه شما مثلاً یک پیاده‌روی طولانی یا حضور شما در کلاس، جلسه یا بازی گروهی با استفاده از این نرم‌افزار است.

همچنین فیس‌بوک از چالش‌های موجود در این پروژه، نظیر چگونگی هرچه بهتر نزدیک شدن این فضاها به کاربران، ایجاد نزدیک‌ترین حس میان کاربران، انتقال هرچه بهتر تجارب، توسط این نرم‌افزار و کسب موفقیت نام‌برده است، در این حال با تمام این سختی‌ها فیس‌بوک قصد دارد در چند سال آینده نسخه کامل شده این نرم‌افزار را تولید کند. بخشی از این زمان اختصاص دارد به ایجاد استاندارد‌هایی برای ضبط و نشر این تجارب توسط کاربران.

درنهایت با این سؤال‌ها مواجه خواهیم شد که پرداخت هزینه‌های سرسام‌آور در بازه زمانی طولانی، آیا فیس‌بوک را قادر به تولید چنین نرم‌افزاری با استاندارد‌های لازم می‌کند؟ آیا این شرکت نرم‌افزار فضای واقعیت مجازی را با اهدافی که نام‌برده و به جهت تبادل تجربیات آماده می‌کند؟ آیا تبادل احساس نیز از طریق این فضا ممکن است؟ آیا این نرم‌افزار تنها تلاشی برای رسیدن به این اهداف بوده یا درنهایت به دلیل غیره قابل‌استفاده بودن به دور انداخته خواهد شد؟ و یا صرفاً بستری است جدید برای جاسوسی و انتقال اطلاعات از سراسر جهان برای سرویس‌های امنیتی و اطلاعاتی آمریکا با ویژگی‌هایی پیشرفته و جذاب برای میلیون‌ها کاربر خود؟

تازه ترین ها
آگاهی
1404/09/05 - 10:15- آسیا

آگاهی اکثر شرکت‌های سعودی از تهدیدات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی

به گفته شرکت امنیت سایبری سیسکو، بیش از ۶۰ درصد شرکت‌های سعودی از تهدیدات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی بسیار آگاه هستند.

حضور
1404/09/05 - 09:59- تروریسم سایبری

حضور شرکت‌های امنیت سایبری اسرائیلی در اجلاس نوآوری سئول

شرکت‌های امنیت سایبری رژیم صهیونیستی پس از حضور در اجلاس نوآوری سئول، از کره جنوبی خواستند تا برای حملات هکرهای کوانتومی آماده شود.

اختلال
1404/09/05 - 09:33- پیام رسان بومی

اختلال پیام‌رسان‌ها در نخستین روز برپایی کلاس‌های آنلاین؛ آمادگی کامل زیرساخت‌ها زیر سوال رفت!

با نخستین موج آلودگی هوا و غیرحضوری شدن بخشی از کلاس‌های درس پیام‌رسان‌های داخلی دچار اختلال شدند؛ موضوعی که در تضاد با وعده‌های مکرر درباره «آمادگی کامل زیرساخت‌ها» قرار گرفت.