about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

به گفته کارشناسان اگر این فناوری از طریق این نرم‌افزار در اختیار کاربران قرار گیرد، می‌توان انتظار داشت درروش کار، زندگی و تفریحات مردم تحولی شگرف ایجاد شود.

فیس‌بوک در حال ایجاد انقلابی است برای کاربران خود به جهت کسب تجربه‌‌های جدید، یک نمونه از ویژگی‌های این نرم‌افزار این است که به شما این امکان را می‌دهد، درحالی‌که در منزل هستید، این‌طور به نظر برسد، شما آن‌سوی دنیا در یک کنسرت موسیقی در بهترین صندلی با وضوح بالای صدا و تصویر نشسته‌اید و قادرید به هر‌ سو که می‌خواهید بدون محدودیت چرخش در زوایای مختلف نگاه کنید. البته این امکانات در غالب فرضیات ارائه‌شده‌اند.

شروع این انقلاب در سال 2014 به‌گونه‌ای رقم خورد که شبکه‌های اجتماعی در حدود 2 میلیارد دلار صرف ساخت عینک‌های سه‌بعدی و هدفون مخصوص آن در محدودیت زاویه‌ای 100 درجه کردند، این عینک‌ها اولین قدم‌ها بودند در راستای رسیدن به چنین فضایی که بتوان در آن، واقعیت‌ها اطراف خود را به صورت واقعیت‌های مجازی در اختیار داشته باشیم.

فیس‌بوک هدف خود را از سرمایه‌گذاری در این حوزه، کمک به بخش آموزش و پرورش، ارتباطات و رسانه و محیا کردن بستری برای انتقال تجارب فضاهای واقعی در سرتاسر جهان به کاربران خود از طریق این نرم‌افزار بیان کرده است. و این شرکت در حال حاضر قصد دارد بخش اعظمی از فعالیت‌های خود را بر روی این پروژه (واقعیت مجازی) انجام دهد.

در حقیقت کاربران فیس‌بوک قرار است بیشتر به جای گذاشتن عکس، ویدئو و یا نظرات و پیشنهاد‌های خود، تجارب شخصی خود را به اشتراک بگذارند، به‌طور خلاصه یعنی محتوای واقعیت خود را توسط این نرم‌افزار به صورت واقعیت مجازی برای دوستان خود قرار دهند.

این سرمایه‌گذاری‌ها که توسط شرکت گوگل هم در حال انجام است، به جهت ساختن واقعیت مجازی از کارهای روزانه شما مثلاً یک پیاده‌روی طولانی یا حضور شما در کلاس، جلسه یا بازی گروهی با استفاده از این نرم‌افزار است.

همچنین فیس‌بوک از چالش‌های موجود در این پروژه، نظیر چگونگی هرچه بهتر نزدیک شدن این فضاها به کاربران، ایجاد نزدیک‌ترین حس میان کاربران، انتقال هرچه بهتر تجارب، توسط این نرم‌افزار و کسب موفقیت نام‌برده است، در این حال با تمام این سختی‌ها فیس‌بوک قصد دارد در چند سال آینده نسخه کامل شده این نرم‌افزار را تولید کند. بخشی از این زمان اختصاص دارد به ایجاد استاندارد‌هایی برای ضبط و نشر این تجارب توسط کاربران.

درنهایت با این سؤال‌ها مواجه خواهیم شد که پرداخت هزینه‌های سرسام‌آور در بازه زمانی طولانی، آیا فیس‌بوک را قادر به تولید چنین نرم‌افزاری با استاندارد‌های لازم می‌کند؟ آیا این شرکت نرم‌افزار فضای واقعیت مجازی را با اهدافی که نام‌برده و به جهت تبادل تجربیات آماده می‌کند؟ آیا تبادل احساس نیز از طریق این فضا ممکن است؟ آیا این نرم‌افزار تنها تلاشی برای رسیدن به این اهداف بوده یا درنهایت به دلیل غیره قابل‌استفاده بودن به دور انداخته خواهد شد؟ و یا صرفاً بستری است جدید برای جاسوسی و انتقال اطلاعات از سراسر جهان برای سرویس‌های امنیتی و اطلاعاتی آمریکا با ویژگی‌هایی پیشرفته و جذاب برای میلیون‌ها کاربر خود؟

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.