about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

شرکت ریتیون در حال توسعه سامانه‌ای است که امکان جمع‌آوری و پردازش همه اطلاعات ماهواره‌ای را با سرعت بسیار بالا فراهم می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دولت آمریکا در حال حاضر از تعداد بسیار زیادی ماهواره در فضا برخوردار بوده و شبکه گسترده‌ای از آن‌ها را به وجود آورده است که روزانه چندین پتابایت داده را تولید می‌کنند.

تد گلاسکو (Ted Glusko)، معاون بخش فرماندهی وکنترل، فضا و اطلاعات ریتیون (Raytheon) گفت:

آمریکا هم‌اکنون بیش از 350 ماهواره در فضا دارد. این تجهیزات انواع کارها مانند نظارت روی الگوهای آب و هوایی، ارائه سیگنال‌های موقعیت‌یاب جغرافیایی (GPS)، جمع‌آوری اطلاعات و برقراری ارتباطات را انجام می‌دهند. در این آمار صدها ماهواره تجاری که شرکت‌های آمریکایی به فضا ارسال کرده‌اند، در نظر گرفته نشده است. ما باید اطمینان حاصل کنیم که می‌توان از همه اطلاعات جمع‌آوری شده توسط ماهواره‌ها بهره گرفت.

شرکت ریتیون به منظور تولید نمونه اولیه از سامانه‌ای که امکان مدیریت حجم عظیم داده‌های ماهواره‌ای را فراهم می‌آورد با نیروی هوایی آمریکا در حال همکاری است. این طرح در قالب قراردادی 197 میلیون دلاری به منظور بروزرسانی زیرساخت خدمات هشدار موشکی توسعه پیدا می‌کند. این پروژه «چارچوب کاربردی پردازش داده‌های مأموریت تکامل زمینی انعطاف‌پذیر عملیات آینده» (FORGE MDPAF) نام دارد. هدف این طرح توسعه سامانه‌ای است که بتواند داده‌های ماهواره‌ای سیستم مادون‌قرمز مستقر در فضا (Overhead Persistent Infrared) را هم در صورت فلکی سامانه‌های مادون‌قرمز فضایی و هم طرح «Next Gen OPIR» را پردازش کند. همچنین توانایی جمع و پردازش داده‌های از حسگرهای محیطی و غیرنظامی را نیز داشته باشد.

هدف نهایی توسعه سیستمی است که امکان ایجاد هشدار، افزایش آگاهی و ارائه اطلاعات عملیاتی را برای نیروی‌های رزمی، محققان و افراد غیرنظامی گروه واکنش سریع را داشته باشد.

کارن کسی (Karen Casey)، یکی از مهندسان ریتیون گفت:

پروژه FORGE MDPAF امکان دسترسی به داده‌ها را فراهم خواهد کرد. در زمینه اطلاعات هشدار موشکی، ما پلتفرمی در دسترس را در همه سطوح امنیتی خواهیم داشت. همچنین از برنامه‌ای برای شناسایی محل آتش، فعالیت اولیه آتش‌فشان، تغییرات زمین کشاورزی، میزان مصرف انرژی الکتریکی و بسیاری موارد دیگر بهره خواهیم گرفت.

برنامه‌های مختلف به FORGE  اجازه می‌دهند تا بر پایه یک چارچوب پیشرفته پردازش داده، نوع خاصی از داده‌ها را تحلیل کند.

جباری لاوینگ (Jabari Loving)، مهندس سامانه FORGE ریتیون افزود:

بستر FORGE بسیار شبیه به تلفن‌های هوشمند عمل می‌کند. به این معنی که بودن برنامه‌هایی که برایش نوشته می‌شوند، کاری زیادی انجام نمی‌دهد. از آنجایی که این بستر در اختیار وزارت دفاع آمریکا قرار خواهد گرفت، همه برنامه با بالاترین سطح استانداردهای امنیت سایبری پنتاگون مورد تأیید قرار می‌گیرند. در مقابل ریتیون وظیفه ارائه چارچوب را بر عهده دارد.

ریتیون فناوری FPRGE را با «مجموعه ماهواره‌های تصویربرداری مادون‌قرمز» (SBIRS) و رادارهای زمینی خود مورد آزمایش قرار داده است. همچنین آن را به گونه‌ای طراحی کرده است که با آخرین استانداردهای امنیت اطلاعات و سایبری سازگاری داشته باشد.

مأموریت اصلی چارچوب یاد شده، هشدارهای موشکی به پنتاگون و مجمع فرماندهی ملی (NCA) آمریکا است؛ اما این سیستم از کاربردهای غیرنظامی نیز بهره می‌برد.

لاوینگ شرح داد:

بستر Next Gen OPIR یک تشخصی دهنده شناسه گرمایی بسیار پیشرفته است. اگر FORGE میزبان یک برنامه شناسایی اولیه باشد، توانایی دیدن موضوعاتی مانند آتش گرفتن جنگل‌ها را به محض شروع خواهد داشت.

پروژه FORGE به صورت پیوسته در حال توسعه بوده و برنامه‌های جدیدی با توجه به نیاز برای آن در نظر گرفته می‌شوند.

گلاسکو اظهار کرد شاید نزدیک‌ترین سیستمی که می‌توان FORGE را با آن مقایسه کرد سامانه موقعیت‌یاب جغرافیایی باشد که در ابتدا با هدف نظامی توسعه پیدا کرد؛ اما هم‌اکنون در بسیاری از حوزه‌های غیرنظامی نیز از آن بهره گرفته می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/12/05 - 10:21- اروپا

هشدار رومانی درباره نقش باج‌افزارها در پیشبرد اهداف مسکو

رئیس اداره سایبری رومانی هشدار داد که گروه‌های باج‌افزاری اهداف ژئوپلیتیکی مسکو را پیش می‌برند.

تعطیلی
1404/12/05 - 09:49- جرم سایبری

تعطیلی کلینیک‌های یو ام ام سی پس از حمله سایبری

کلینیک‌های مرکز پزشکی دانشگاه می سی سی پی (یو ام ام سی) اعلام کردند پس از حمله سایبری هفته گذشته به این بیمارستان، دست‌کم تا روز چهارشنبه تعطیل خواهند بود.

رکوردی
1404/12/05 - 09:47- بررسی تخصصی

رکوردی نگران کننده؛ دسترسی غیرمجاز به دوربین و میکروفون هزاران جاروبرقی‌ هوشمند

یک نقص امنیتی گسترده در جاروبرقی‌های رباتیک DJI Romo باعث شد اطلاعات و کنترل بیش از 6,700 دستگاه در سراسر جهان در معرض دسترسی غیرمجاز قرار بگیرد.