about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

وزارت ارتباطات روسیه از پتانسیل بالای روسیه و مصر برای توسعه همکاری‌های حوزه فناوری اطلاعات خبر داد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت ارتباطات روسیه اعلام کرد شرکت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات روسیه در یک مأموریت تجاری به مصر برای معرفی راه ‌حل‌های داخلی پیشرفته در حوزه تولید تجهیزات مخابراتی، امنیت سایبری و سرویس‌های استریمینگ شرکت کردند که سرپرستی آن را ماکسیم پارشین، معاون وزیر ارتباطات بر عهده داشت.

بر طبق گفته مقامات این نهاد، مصر و روسیه پتانسیل بالایی برای توسعه همکاری‌ها در حوزه فناوری اطلاعات خصوصا تأمین و محلی سازی تجهیزات مخابراتی و راه‌حل‌های امنیت سایبری دارند. 

پارشین دراین‌باره اظهار داشت:

تقریباً تمام شرکت‌های بزرگ بین‌المللی که نمایندگی‌ها و شعبه‌های خود را دارند، در بازار رقابتی فناوری اطلاعات مصر معرفی‌شده‌اند. ما پتانسیل بالایی برای توسعه همکاری‌ میان روسیه و مصر می‌بینیم: خصوصا در زمینه تأمین و محلی سازی تجهیزات مخابراتی، راه‌حل‌های امنیت سایبری. مأموریت تجاری تقاضای بالای شرکت‌های مصر را برای این محصولات نشان داد. 

مدیرعامل شرکت «روس‌هایتک‌اکسپورت» روسیه، کنستانتین ناسکوف اظهار کرد در حال حاضر خرید تجهیزات مخابراتی از سوی اپراتورهای کشورهای مختلف متعادل می‌شود، بسیاری از اپراتورهای مخابراتی در نظر دارند از خرید تجهیزات از یک یا دو فروشنده خودداری کنند که فرصت‌های قابل‌توجهی برای سازندگان تجهیزات و نرم‌افزارهای مخابراتی روس ایجاد می‌کند. 

نیکولای آصلانوف، نماینده تجاری روسیه در مصر نیز بیان داشت علاقه‌مندی طرف مصری به استفاده از فناوری‌های روس برای توسعه اقتصادی، فرصت‌های واقعی را برای ورود بیزنس فناوری‌های اطلاعات داخلی به بازار مصر و همچنین سایر کشورهای منطقه ایجاد می‌کند. 

منبع:

تازه ترین ها
آغاز
1404/11/23 - 07:46- تلگرام

آغاز روند مسدودسازی تدریجی تلگرام در روسیه

روسیه روند کند کردن پیام‌رسان تلگرام را آغاز کرده و نهاد ناظر ارتباطات فدرال روسیه از ۱۰ فوریه محدودیت‌های جزئی را علیه این پلتفرم اعمال کرده است.

ساخت
1404/11/23 - 07:35- سایرفناوری ها

ساخت تراشه در چین تهدید امنیت ملی آمریکا شد

تعدادی از نمایندگان کنگره آمریکا، سه‌شنبه از وزارتخانه‌های امور خارجه و بازرگانی خواستند تا دسترسی چین به تجهیزات پیشرفته تراشه‌سازی را محدود کنند تا امنیت ملی این کشور تهدید نشود.

شبکه‌های اجتماعی بزرگ برای حفاظت از نوجوانان رده‌بندی می‌شوند

متا، تیک تاک و اسنپ در یک سیستم رتبه بندی ایمنی آنلاین شرکت می کنند.