about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

پایان مزایده چندطیفی 5G در اسرائیل

اسرائیل، مزایده چند طیفی 5G را به پایان رساند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ کارشناسان معتقدند که اسرائیل یک اقتصاد بسیار پیشرفته دارد و یکی از بخش‌های اصلی آن حول محصولات با فناوری پیشرفته می‌چرخد که عمدتاً در صنایع پزشکی، بیوتکنولوژی، کشاورزی، مواد و نظامی استفاده می‌شود.

بنابرادعای کارشناسان، اسرائیل همچنین در صنعت امنیت سایبری خود سرمایه‌گذاری می‌کند و خود را به عنوان قطب هزاران شرکت استارت‌آپ تثبیت کرده است. برای پشتیبانی از این تحولات پیشرفته، این رژیم در حال توسعه یک بخش مخابراتی قوی است؛ میزان نفوذ اینترنت خانگی در آن بسیار زیاد است و تقریباً همه از اتصالات باند پهن هستند و استقرار شبکه فیبر با هدایت شرکت باند پهن اسرائیل (IBC) به خوبی در حال انجام است.

پوشش خدمات «LTE» در اراضی اشغالی زیاد است، در حالیکه رگولاتور در ماه اوت امسال حراج مهم چند طیفی را منعقد کرد تا اپراتورها بتوانند برنامه های 5G خود را پیش ببرند. اپراتورهای تلفن همراه همچنین در ماه‌های اخیر با ادغام و خرید فعال بوده‌اند و اخیراً (در ماه گذشته) «Golan Telecom» از سوی «Cellcom» خریداری شد.  شرط معامله این بود که شرکت گولان تلکام مجوز «MNO» خود را به مجوز «MVNO» تغییر دهد.

شرکت «BuddeComm» معتقد است که شیوع کرونا در سال 2020 تأثیر بسزایی در تولید و زنجیره‌های تأمین جهانی داشته است. سال آینده، بخش مخابرات به طرق مختلف احتمالاً در تولید دستگاه‌های موبایل دچار افت می‌شود، در حالیکه اپراتورهای شبکه کار سختی را برای مدیریت نیروی کار همزمان با حفظ و به‌روزرسانی زیرساخت‌های موجود دارند. پیشرفت کلی به سمت 5G شاید در بعضی کشورها به تعویق بیفتد یا کند شود.

از طرف مصرف کننده، هزینه‌های خدمات و دستگاه‌های مخابراتی، تحت فشار به دلیل تأثیر مالی از دست دادن شغل‌ها در مقیاس وسیع و در نتیجه محدودیت درآمدهای قابل استفاده است. با این حال، ماهیت مهم خدمات مخابراتی، هم برای ارتباطات عمومی و هم برای دورکاری، این فشارها را جبران می‌کند. در بسیاری از بازارها، اثر خالص باید ثابت باشد اگرچه در رشد مشترک کاهش می‌یابد.

با وجود اینکه پیش‌بینی و تفسیر تأثیرات طولانی مدت بحران چالش‌برانگیز است، اما این موارد در پیش‌بینی‌های صنعت مندرج در این گزارش تأیید شده است. گزارش همچنین پاسخ اپراتورهای مخابراتی را نیز شامل می‌شود.

تحولات کلیدی :

  • Cellcom خرید گولان تلکام را به پایان رساند.
  • «MoC» مزایده 5G را به پایان رساند.
  • «MNO»ها به دلیل شیوع بیماری کووید-19 کاهش درآمد را تجربه می‌کنند.
  • قانون اضطراری تصویب شده است تا مقامات بتوانند از داده‌های تلفن همراه برای ردیابی استفاده کنند.
  • تعهدات خدمات جهانی در بِزِک (Bezeq) و «HOT Telecom» به گسترش دسترسی باند پهن تا 99 درصد خانوارها کمک می‌کند.
  • به‌روزرسانی گزارش شامل نمودارها و تجزیه و تحلیل‌های شاخص بلوغ مخابرات، داده‌های عملیاتی و مالی شرکت‌های مخابراتی تا 3 ماهه دوم سال جاری به عنوان ارزیابی تأثیر جهانی است.
  • کووید-19 در بخش مخابرات، تحولات اخیر بازار.

شرکت‌های ذکر شده در این گزارش عبارتند از :

بِزِک، «Bezeq International»، پلِفون (Pelephone)، HOT Telecom، «HOT Mobile»، Cellcom، « 013 NetVision»، «Partner» یا همان «Orange» سابق، « 012Smile»، ایکس‌فون (Xfone)، گولان تلکام (ارتباطات الکترا)، شرکت باند پهن اسرائیل، رِمی لِوی (Remi Levy) و «Mobile 019».

منبع:

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.