about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

پایان دعوای حقوقی سامسونگ و مایکروسافت

در ماه آگوست سال گذشته مایکروسافت با به راه انداختن یک شکایت حقوقی سامسونگ را به دادگاه کشاند. علت شکایت حق امتیاز پتنت بود. سامسونگ برای سالهاست که به ازای فروش هر محصول خود، مبلغی را به عنوان حق استفاده از پتنت به مایکروسافت پرداخت می‌کند.

بعدها در جریان این دعوای حقوقی مشخص شد که مایکروسافت تنها در سال 2013 توانسته درآمدی 1 میلیارد دلاری از سامسونگ به دست بیاورد. سامسونگ در سال 2011 و قبل از تسلط بر بازار گوشی‌های اندرویدی دو قرارداد را با مایکروسافت به امضا رساند: قرارداد استفاده از پتنت های یکدیگر و قراردادی جهت همکاری در زمینه های مختلف

از آن زمان تاکنون، سامسونگ به دنبال راهی به منظور توقف پرداخت هزینه‌های مربوط به استفاده از پتنت ها بوده است. تصمیم مایکروسافت جهت خرید نوکیا بهترین بهانه برای غول کره‌ای بود تا از پرداخت این هزینه‌ها منصرف شود.

هنوز از شرایط این قرارداد اطلاعی در دست نیست، اما هر دو شرکت در یک اطلاعیه مشترک اعلام کرده‌اند که به دعوای حقوقی خود در این زمینه پایان داده‌اند. در این اطلاعیه آمده است: «خرسندیم که اعلام کنیم مایکروسافت و سامسونگ به دعوای حقوقی خود در دادگاه آمریکا پایان داده‌اند.»

هر دو شرکت توافق کرده‌اند که مبانی قرارداد جدید محرمانه باقی بماند، بدین معنا که شاید هیچ گاه مشخص نشود که سامسونگ چگونه به پرداخت حق امتیازات مایکروسافت ادامه خواهد داد.

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.