about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ به‌واقع، این سیستم مدولار که Pop.Up نامیده می‌شود، از یک کپسول با ظرفیت حمل دو سرنشین تشکیل‌شده است که به‌صورت یک خودرو عمل می‌کند، اما زمانی که خیابان‌ها خیلی شلوغ باشند، توسط یک وسیله نقلیه هوایی به‌صورت عمودی از زمین بلند شده و در آسمان حمل می‌شود تا به مقصد مسافران برسد و بعد دوباره به‌صورت عمودی بر زمین فرود می‌آید.

Pop.Up حاصل همکاری دو شرکت ایرباس و ایتال دیزاین یک شرکت طراحی و مهندسی در ایتالیا است و در نمایشگاه بین المللی موتور در ژنو ارائه شد.
براساس مفهوم ارائه‌شده، مسافران برای استفاده از Pop.Up به‌سادگی می‌توانند سفر خود را با استفاده از یک اَپ رزرو می‌کنند و این سیستم به‌طور خودکار بهترین گزینه حمل‌ونقل را براساس زمان و تراکم ترافیک، هزینه‌ها و تقاضاها، ارائه می‌دهد.
Pop.Up با استفاده از این اطلاعات فهرست گزینه‌هایی را که احساس می‌کند برای سفر متقاضی اعم از زمینی، هوایی و یا ترکیبی از هر دو منطقی هستند، تهیه می‌کند.
این کپسول دارای یک بدنه از جنس فیبر کربنی به طول 8.5 فوت (2.6 متر)، به ارتفاع 4.5 فوت (1.4 متر) و عرض 16 فوت (4.8 متر) است و این قابلیت را دارد که بااتصال به یک مدول زمینی به خودرویی تبدیل شود که با باتری کار می‌کند و می‌تواند با یک‌بار شارژ 62 مایل (100 کیلومتر) را طی کند.
اما زمانی که مسافر در ترافیک قرار می‌گیرد، می‌تواند وسیله نقلیه هوایی را درخواست کند که در پی ان، وسیله نقلیه هوایی به کپسول متصل می‌شود، آن را به‌صورت عمودی از زمین بلند و حمل می‌کند و پس از رسیدن به مقصد، کپسول را به‌صورت عمودی بر زمین فرود می‌آورد.
زمانی که مسافران به مقصد می‌رسند، وسیله نقلیه هوایی و مدخل زمینی هر دو به ایستگاه‌های شارژ که برای آن‌ها اختصاص داده‌شده است، بازمی‌گردند و منتظر می‌مانند تا توسط مشتریان بعدی فراخوانده شوند.

 

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.