about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

معاون اول وزیر امور خارجه روسیه تحریم‌های سایبری علیه شهروندان این کشور را ناخوشایند توصیف کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ خبرگزاری اینترفاکس روسیه در گزارشی از واکنش مقامات وزارت امور خارجه روسیه به تحریم‌های سایبری آلمان خبر داد.

طبق گزارش این خبرگزاری، ولادیمیر تیتوف (Titov Vladimir) در خصوص ابتکار عمل آلمان مبنی بر اعمال تحریم‌های سایبری علیه شهروندان روسیه اعلام کرد:

ابتکار عمل همتایان آلمانی مبنی بر مکانیسم به‌اصطلاح تحریم‌های سایبری اتحادیه اروپا علیه روسیه را خبر بدی برای روابط میان آلمان و روسیه و همکاری‌های بین‌المللی در حوزه امنیت اطلاعات ارزیابی می‌کنیم. متأسفیم که برلین این بار برای دور بعدی محدودیت‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه پیش‌قدم شده است. 

به گفته وی، سفارت روسیه در آلمان در خصوص دست داشتن شهروندان روسیه در حمله سایبری به بوندستاگ آلمان در ماه می سال 2015، شواهدی از وزارت امور خارجه درخواست کرد. در پاسخی که از همتایان آلمانی دریافت شد، آن‌طور که انتظار می‌رفت شواهدی ارائه نشده و همه‌چیز بر اساس حدس و گمان است. 

بنابراظهارات تیتوف، به‌جای مستندات، مطالبی ارائه شد که قرار است بر اساس آن‌ها دادگاه آلمان قضاوت کند و ازآن‌پس تردیدهای احتمالی به‌عنوان شواهد مبنای حقوقی پیدا کنند. بااین‌حال، مشخص نیست چرا تحریم‌های یادشده پیش از حکم دادگاه مطرح‌شده‌اند.
تیتوف اظهار داشت: 

در حال حاضر به مکاتبه با همتایان آلمانی خود در این زمینه از طریق کانال‌های دیپلماتیک ادامه می‌دهیم. ما همچنین آماده گفتگوی تخصصی درزمینه مسائل امنیت سایبری با برلین هستیم که از سال 2014 به‌صورت یک‌طرفه و به بهانه‌های مختلف از سوی طرف آلمانی متوقف‌شده است. ما خواستار احیای مجدد مشاوره‌های میان سازمانی در حوزه امنیت بین‌الملل اطلاعات در سطح عالی هستیم. امیدواریم پیام‌های ما سرانجام درک شوند و به مرحله اجرا برسند.

پیشتر مقامات آلمان از کشورهای اتحادیه اروپا درخواست کرده بودند افرادی را که در حمله سایبری به پارلمان این کشور در سال 2015 دست داشته‌اند، تحریم کنند. 

منبع:

تازه ترین ها
دستگیری
1404/08/28 - 11:53- آسیا

دستگیری هکر روسی در تایلند

به گفته کارشناسان، مظنون روسی دستگیر شده در تایلند ظاهراً با گروه «Void Blizzard» مرتبط است.

توقف
1404/08/28 - 11:28- آمریکا

توقف فروش اطلاعات سفر شهروندان به نهادهای دولتی آمریکا

یک شرکت دلال داده که متعلق به چندین شرکت بزرگ هواپیمایی است، اعلام کرد طی هفته‌های آینده فروش صدها میلیون رکورد مربوط به سفر مشتریان به نهادهای دولتی را متوقف خواهد کرد.

حضور
1404/08/28 - 11:15- هوش مصنوعي

حضور کره جنوبی در پروژه مرکز داده هوش مصنوعی امارات

کره جنوبی با پیوستن به پروژه مرکز داده هوش مصنوعی استارگیت امارات موافقت کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.