about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

رئیس شرکت ارتباطات زیرساخت ضمن توضیح در خصوص علت کندی اینترنت، از وعده وزارت ارتباطات برای حل این مشکل خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ امیر محمدزاده لاجوردی، رئیس شرکت ارتباطات زیرساخت ، در خصوص انتشار اخباری مبنی بر کاهش پهنای باند اینترنت بین‌الملل اظهار کرد: لازم به ذکر است که هم اکنون بیش از ۳ برابر نیاز مردم ظرفیت برای اینترنت بین‌الملل وجود دارد. بنابراین موضوع کاهش پهنای باند درست نیست.

وی افزود: در شبکه داخل نیز وضعیت مناسب است و کمبود ظرفیت در شرایط فعلی وجود ندارد. اختلال اشاره شده توسط وزیر ارتباطات نیز ناشی از مشکل یکی از اپراتورها بود که با کمک وزارت ارتباطات رفع شد.

لاجوردی افزود: به دلیل وجود ظرفیت کافی، آنلاین‌شدن مدارس و دانشگاه‌ها تأثیری در ایجاد اشباع در شبکه نداشته و سرویس‌های داخلی بدون هیچ مشکلی فعالیت می‌کنند.

رئیس شرکت زیرساخت درباره شکایات کاربران در خصوص کاهش سرعت اینترنت تصریح کرد: اغلب شکایاتی که در حوزه کندی اینترنت مطرح می‌شود مربوط به فیلترشکن‌هاست. اتصال به اینترنت از طریق فیلترشکن غیر از آسیب‌های امنیتی که به دستگاه کاربر می‌زند باعث کند شدن سرعت اینترنت هم می‌شود.

وی افزود: یک مشکل دیگر برخی از کاربران مخصوصاً برنامه نویسان و کاربران حرفه‌ای، در دسترسی به سایت‌ها و خدماتی است که ما را تحریم کرده‌اند و تا پیش از این اینگونه کاربران از طریق فیلترشکن به آن‌ها دسترسی داشتند.

لاجوردی اظهار داشت: برای حل مشکل این دسته از کاربران در وزارت ارتباطات و نیز توسط بخش خصوصی، سرویس‌هایی برای حل این مشکلات ارائه شده است و هم اکنون دسترسی به بسیاری از سایت‌های تحریمی بدون نیاز به فیلترشکن امکان پذیر است. با این وجود در همین ماه سرویسی با کیفیت مناسب‌تر برای این دسته کاربران معرفی خواهد شد. این موضوعات ارتباطی به حملات ندارد.

منبع:

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.