about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

گوگل معتقد است تولیدکنندگان فناوری‌های جدید می‌بایست پا را فراتر از حد معمول بگذارند به‌طوری‌که نیاز به‌سرعت هوشمند دیگر وجود نداشته باشد و بتوان به‌راحتی از طریق البسه ارتباطات را امکان‌پذیر کرد، به‌طور مثال کاربر از طریق آستین خود بتواند تماس تلفنی برقرار کند و از همین طریق پیام نیز ارسال کند. البته این مثال تنها یک نمونه از فعالیت‌هایی است که توسط این فناوری‌ها می‌توان انجام داد.

امروزه تمامی نسل‌های جدید حس‌گرها قادرند در پارچه‌های هوشمند قرار گیرند و لباس‌هایی که هوشمندند، قابلیت این را خواهند پیدا کرد که بسیاری از نیازهای کاربران خود را مرتفع سازند. به‌زودی پارچه‌های هوشمند جایگزین بسیاری از دستگاه‌های ارتباطی خواهند شد.

به گفته رجینا دوگان (Regina Dogan)، مدیر ارشد اجرایی گوگل، پروژه‌ای به نام پارچه ژاکارد توسط شرکت گوگل در حال طرح‌ریزی است که طی آن متخصصان گوگل در تلاش هستند میان تلفن همراه و البسه کاربر ارتباطی برقرار کنند، به‌طوری‌که هر کاربری دارای ژاکت و یا کت است و پارچه آن نیز از نوع هوشمند است ‌بتواند به برقراری ارتباط میان خود گوشی هوشمند خود از این طریق اقدام کند، ایده‌ای که اکنون متخصصین بر روی آن کار می‌کنند صفحه نمایشگری است که در حقیقت آستین لباس کاربر است که از آن طریق می‌توان به برقراری ارتباط با گوشی همراه و برقراری تماس اقدام کرد؛ تنها بخش موردبحث در این پروژه زمانی است که این پارچه‌ها کثیف و یا خیس می‌شوند، هنوز معلوم نیست پس از خیس شدن پاسخ این پارچه‌ها چگونه است.

در حالی گوگل به دنبال اجرایی کردن پروژه پارچه ژاکارد است که پیش‌ازاین نیز نمایشگرهایی که در قالب البسه بودند ارائه‌شده بود، اما گوگل به دنبال هوشمند سازی و قابلیت لمسی بودن این سامانه‌ها بوده است.

ایوان پو پی رف (Ivan Poupyrev)، مدیر فنی این پروژه علی‌رغم عدم اعلام جزئیاتی در رابطه با هزینه‌های تمامش ده برای این پروژه و قیمت نهایی فروش این نوع پارچه‌ها به موضوعاتی نظیر اساس طراحی‌ها بر مدهای روز و نمایش تصاویر سه‌بعدی و لمسی بودن نمایشگرها بر روی البسه اشاره کرد، همچنین او خبر از قرارگیری سنسورهایی برای تعیین و تغییر روشنایی در این البسه و همگام‌سازی این لباس‌ها با برخی از بازی‌های رایانه‌ای را در پاسخ به خبرنگاران اعلام داشت.

در کنار ساخت این پروژه گوگل بر روی ساخت یک تراشه هوشمند برای عملکرد این پارچه و نیز پروژه API به‌منظور ایجاد یک رابطه کاربردی میان برنامه نویسان و این پوشش است.

جالب است بدانید قرار است پس از تکمیل این سه پروژه (پارچه ژاکارد – تراشه هوشمند و کنترلی - API) در کنار هم شرکت گوگل اولین نسل از این البسه را به‌طور تجاری وارد بازار کند.

از مشخصه‌های این البسه دریافت وضعیت و ژست بدن در هرلحظه است به‌طوری‌که شما می‌توانید به این تراشه برنامه بدهید در صورت بالا بردن مثلاً دست چپ به ارتفاع دلخواه قصد شما برقراری تماس است و یا ژست‌های مختلف دیگر شما برای اهدافی متفاوت است که می‌توانید این تغییر وضعیت‌های خود را به‌طور کاملاً برنامه‌ریزی‌شده برای این فناوری تعریف کنید و از آن بهره‌مند شوید.

کارشناسان امنیتی بر این باورند در صورت عدم تأمین امنیت در این فناوری‌، آینده بشر با خطر جدی مواجه خواهد شد، زیرا بانفوذ به این سامانه‌ها توسط مهاجمین، تمامی تحرکات بدن او، موقعیت مکانی، ارتباطات و جنبه‌های مالی وی در معرض سوءاستفاده قرار می‌گیرند.

تازه ترین ها
ادعای
1404/06/02 - 11:02- ایران

ادعای دروغین حمله سایبری به کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران

رسانه صهیونیستی ایران اینترنشنال به دروغ حمله سایبری به کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران را اعلام کرد.

مشارکت
1404/06/01 - 12:29- سایرفناوری ها

مشارکت شرکت‌های ZTE و GO Telegram در حوزه 5G در عربستان

شرکت «ZTE» و «GO Telecom» اولین آزمایش «mmWave 5G-A» مسافت طولانی در عربستان سعودی را به پایان رساندند.

برنامه
1404/06/01 - 12:02- هوش مصنوعي

برنامه آموزشی هوش مصنوعی ژاپن برای تعمیق روابط با آفریقا

ژاپن با تعهد به پرداخت میلیاردها دلار وام، از آموزش هوش مصنوعی و تعمیق روابط اقتصادی با آفریقا خبر داد.