about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

پارلر شبکه‌ای اجتماعی است که به توییتر شباهت دارد و امکان انتشار آزادانه‌ی دیدگاه‌ را برای همه فراهم می‌کند. آمار جدید از افزایش ناگهانی محبوبیت پارلر خبر می‌دهد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛انتخابات ریاست‌ جمهوری ۲۰۲۰ ایالات متحده پس از مدت‌ها انتظار سرانجام برگزار شد و باوجود هیاهوی چند وقت اخیر، رسانه‌ها جو بایدن را برنده‌ی انتخابات اعلام می‌کنند. بر اساس گزارش‌های اخیر، به‌ دنبال باخت دونالد ترامپ در انتخابات ریاست ‌جمهوری آمریکا میزان دانلود اپلیکیشنی با نام پارلر (Parler) به ‌شکلی در خور توجه افزایش پیداکرده است؛ از پارلر به‌عنوان جایگزین ایدئولوژیک فیسبوک و توییتر یاد می‌شود. چند ماه پیش پارلر در بین کاربران توییتر فارسی به محبوبیت رسیده بود؛ اما خیلی زود فراموش شد.
بر اساس آمار منتشرشده توسط مؤسسه‌ی سنسورتاور (SensorTower)، اپلیکیشن پارلر در بازه‌ی ۳ نوامبر ۲۰۲۰ (۱۳ آبان ۱۳۹۹) یعنی روز انتخابات تا ۸ نوامبر ۲۰۲۰ (۱۸ آبان ۱۳۹۹) درمجموع ۹۸۰ هزار بار دانلود شده است. سنسورتاور می‌گوید بیش از نیمی از این تعداد دانلود (۶۳۶ هزار دفعه) در روز ۱۸ آبان انجام آمده که آماری فوق‌العاده است. مجموع دانلود پارلر، شامل آمار دانلود در گوگل پلی استور و اپل اپ استور می‌شود. 
افزایش ناگهانی شمار دانلودهای پارلر باعث شده است این شبکه‌ی اجتماعی به صدر رتبه‌بندی محبوب‌ترین عناوین در فروشگاه‌های آنلاینِ اپلیکیشن برسد. درحال‌حاضر پارلر در رتبه‌ی نخست اپلیکیشن‌های رایگان اپ استور iOS قرار دارد؛ این در حالی است که پارلر در روز ۲ نوامبر ۲۰۲۰ (۱۲ آبان ۱۳۹۹) در جایگاه ۱۰۲۳ قرار داشت.
جایگاه نخست اپلیکیشن‌های گوگل پلی استور نیز به پارلر اختصاص دارد؛ این اپلیکیشن توانسته است در بازه‌ی یک‌هفته‌ای از رتبه‌ی ۴۸۶ به رتبه‌ی نخست پلی استور برسد. بر اساس آنچه سنسورتاور ادعا می‌کند، پارلر تاکنون تقریباً ۳٫۶ میلیون بار در ایالات‌متحده‌ی آمریکا دانلود شده است. 
تفاوت مهم پارلر با رسانه‌ای مثل توییتر، ادعای این شبکه‌ی اجتماعی مبنی ‌بر رعایت کامل آزادی بیان است. پارلر طی چند وقت اخیر به محفلی برای اعتراضات حزب محافظه‌کار ایالات متحده به نتایج اخیر انتخابات ریاست‌ جمهوری تبدیل‌شده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد پویش «دزدی را متوقف کنید» (Stop the Steal) در پارلر به‌صورت فعالانه پیگیری می‌شود؛‌ این در حالی است که توییتر و فیسبوک به‌طورجدی با این پویش برخورد می‌کنند.
شماری از کارشناسان برجسته‌ی محافظه‌کار در چند روز اخیر به فالورهای خود در شبکه‌های اجتماعی مختلف گفته‌اند سراغ نصب پارلر بروند. تمامی این کاربران از نحوه‌ی مدیریت و نظارت بر توییتر و فیسبوک ناامید شده‌اند و به ‌دنبال جایی مثل پارلر می‌گردند تا نظر خود را آزادانه بیان کنند. 
پارلر به محفلی برای تئوری‌های توطئه‌ی راست‌گرا‌ نظیر آنچه دنبال کنندگان «دزدی را متوقف کنید» ادعا می‌کنند، تبدیل‌شده است. پارلر در ایمیلی که چند روز پیش برای رسانه‌ها ارسال کرد، نوشت برترین پست منتشرشده در این شبکه‌ی اجتماعی متعلق ‌به رسانه‌ی NTD News (وابسته‌به فرقه‌ی فالون گنگ) است. این پست به به وجود برخی مشکلات و ناهماهنگی‌های آماری در شمارش رأی‌های انتخابات آمریکا اشاره می‌کند.
در ماه‌های اخیر، توییتر و فیسبوک سیاست‌های سخت‌گیرانه‌ای برای مقابله با پست‌های حاوی اطلاعات غلط درباره‌ی انتخابات آمریکا اتخاذ کردند تا حدی که شاهد اعمال این سیاست‌های برای پست‌هایی که ترامپ منتشر می‌کرد بودیم.
به ‌دنبال آغاز انتخابات، سیاست‌های وضع‌شده در توییتر و فیسبوک به ‌شکلی سردرگم کننده اعمال شدند. اکثر قوانین، متوجه پست‌های منتشرشده توسط ترامپ بودند؛ ترامپ پس از آغاز انتخابات بارها در توییتر و فیسبوک ادعا کرد مشکلاتی درزمینه‌ی رأی‌گیری پستی وجود دارد و باید فرایند شمارش رأی به ‌حالت تعلیق دربیاید.
ترامپ همچنین پیش از شمارش کامل رأی‌های پنسیلوانیا اعلام کرد در این ایالت برنده‌شده است،؛ اما پس از شمارش کامل معلوم شد اکثریت ساکنین ایالت پنسیلوانیا به جو بایدن رأی داده‌اند. به‌عنوان نتیجه‌ی این اتفاقات، ۱۶ توییت دونالد ترامپ با محوریت انتخابات، شامل برخی محدودیت‌ها شدند.
 

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.