about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

٧٠ هزار کیلومتر فیبرنوری در کشور ایجاد شد

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: ۷۰ هزار کیلومتر فیبرنوری در ۳۵۰ شهر و چند هزار روستا ایجاد شده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ صادق عباسی شاهکوه اظهار داشت: شرکت ارتباطات زیرساخت متولی هسته شبکه ملی اطلاعات است و با ایجاد ۷۰ هزار کیلومتر فیبرنوری در اقصی نقاط کشور، برقراری ارتباط را حتی در زمان وقوع حوادث تامین کرده است.  

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به الزامات مصوبه شورای عالی فضای مجازی به تشریح وضعیت شبکه ملی اطلاعات پرداخت و گفت: شبکه ملی اطلاعات زیرساخت فضای مجازی کشور است.

وی به موضوع امنیت در اینترنت اشاره کرد و گفت : تمام نکاتی که در سندهای راهبردی برای توسعه شبکه در دنیا مد نظر می باشد در سند شبکه ملی اطلاعات کشور نیز در نظر گرفته شده است.  

عباسی شبکه ملی اطلاعات را شبکه ای پرظرفیت و پهن باند دانست و افزود: به علت نقش حیاتی این شبکه در کشور، کیفیت و پایداری آن همواره مد نظر بوده و برای ما مهم است چون وجود ضعف در این شبکه بر سرویس ها و شبکه های داخلی کشور تاثیر گذار است.  

وی فعال بودن حدود ۱۱۰ میلیون سیم کارت نسل سوم و چهارم و توسعه کسب و کار اینترنتی را نشانه موفقیت و پایداری این شبکه دانست وگفت : سرشماری نفوس، ثبت نام یارانه ها و کارت سوخت به صورت الکترونیکی نشانه کیفیت بالای این شبکه برای ارائه خدمات  است.  

عباسی دسترسی آزاد و با کیفیت به خدمات اینترنتی را حق مردم دانست و با اشاره به تلاشها برای توسعه زیرساخت  ارتباطی کشور تاکید کرد : شبکه ارتباطی کشور در ۵ سال اخیر توسعه خوبی پیدا کرده و خوشبختانه پایداری مطلوبی دارد به نحوی که هموطنان در هر مقطع زمانی می توانند دسترسی ارتباطی مناسبی داشته باشند  . 

وی با تشریح ظرفیت سازی های صورت گرفته در زیرساخت ارتباطی کشور گقت : ۷۰ هزار کیلومتر فیبرنوری در ۳۵۰ شهر و چند هزار روستا ایجاد شده که با ایجاد این شبکه ظرفیت ترافیک داخلی در یک سال اخیر تقریبا ۳ برابر شده است.  

عباسی با اظهار امیدواری نسبت به توسعه کافی زیرساخت ها در آینده خاطرنشان کرد: به دلیل توسعه شبکه فیبرنوری بین مراکز استان‌ها و سایر مراکزی که در اختیار شرکت ارتباطات زیرساخت است و توسعه شبکه انتقال نوری با فناوری‌های روز دنیا و شبکه  IP  با تجهیزات نوین، ظرفیت زیرساخت ها در بخش هسته شبکه ملی اطلاعات توسعه خیلی خوبی پیدا کرده است.  

وی افزود:  توسعه شبکه ملی اطلاعات طی سال های اخیر رشد فزاینده کسب وکارها و فراهم کنندگان محتوا و خدمات داخلی را در پی داشته است، به طوری که در یک سال اخیر مصرف ترافیک داخلی بیش از ۳ برابر شده ولی مصرف اینترنت به نسبت بسیار کمتری افزایش یافته است.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/11/27 - 16:07- جرم سایبری

سوءاستفاده مهاجمان سایبری از نرم‌افزار نظارت بر کارکنان

مهاجمان سایبری با سوءاستفاده از نرم‌افزارهای قانونی مدیریت و پایش کارکنان، بستر حملات باج‌افزاری را فراهم می‌کنند؛ رویکردی که شناسایی تهدید را برای سازمان‌ها دشوارتر کرده است.

مواجه
1404/11/27 - 15:59- جرم سایبری

مواجه هند با بیش از ۳۱۰۰ حمله سایبری هفتگی

طبق گزارش امنیت سایبری ۲۰۲۶ منتشرشده توسط شرکت نرم افزاری چک پوینت، در سال ۲۰۲۵ به‌طور متوسط هر هفته حدود ۳۱۹۵ حمله سایبری علیه سازمان‌ها در هند انجام شده است که نسبت به سال ۲۰۲۴ حدود ۲٪ افزایش نشان می‌دهد.

تحریم
1404/11/27 - 15:52- آمریکا

تحریم هشت شهروند نیجریه‌ای توسط آمریکا

ایالات متحده هشت شهروند نیجریه‌ای را که به داشتن ارتباط با گروه‌های تروریستی و فعالیت‌های مجرمانه سایبری متهم هستند، در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.