about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

ویروس مزمن آفریقای جنوبی

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ حداقل یک شرکت و کارگاه صنعتی از هر ده کارگاه در آفریقای جنوبی، یک حمله سایبری را طی یک سال گذشته تجربه کرده‌اند. این آمار، نتایج تحقیقات موسسه انگلیسی گرنت تورتون (Grant Thornton) است که در زمینه موضوعات سایبری منتشر شده است؛ اما دیوید ماهلوبو (David Mahlobo)، وزیر امنیت آفریقای جنوبی می‌گوید که این آمار تنها از لحاظ کمی درست است و از لحاظ کیفی قابل استناد نیست.
وی در این باره گفت: «در حال حاضر، هیچ شرکتی مجبور به ارائه گزارش‌های حملات سایبری یا هرگونه جرائم سایبری دیگری به دولت نیست، چرا که هیچ‌گونه الزام قانونی در این زمینه وجود ندارد؛ از این رو یک نیاز حیاتی به بررسی کیفی شرایط موجود در کشور وجود دارد. مجلس قانونی را تحت عنوان حفاظت از اطلاعات شخصی وضع کرده است، اما این قانون وضعیت موجود را اصلاح نخواهد کرد و نیازمندی‌ها را برطرف نمی‌کند.»
مسئولین امنیتی آفریقایی، معتقدند که نیازمند اطلاعات کافی برای پیش‌بینی حوادث سایبری در آینده هستند. آنها معتقدند بیش از نیمی از شرکت‌ها و مشاغل آفریقای جنوبی، هیچ راهبرد مشخصی برای امنیت سایبری خود ندارند و این موضوع بسیار نگران‌کننده به نظر می‌رسد. بسیاری از آنها حتی نمی‌دانند که مورد تهاجم هکرها قرار گرفته‌اند. کارشناسان مدعی هستند که در صورت عدم اتخاذ راهبرد مشخص سایبری برای این کشور، آینده‌ای تاریک و نامعلوم در انتظار صنایع آفریقای جنوبی خواهد بود.

 

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/08/18 - 11:25- آسیا

راه‌اندازی اولین نمایشگاه جاده‌ای ملی ضد کلاهبرداری سایبری در سنگاپور

سنگاپور اولین نمایشگاه جاده‌ای ملی ضد کلاهبرداری سایبری را برای مقابله با موارد رو به افزایش کلاهبرداری راه‌اندازی کرد.

دستگیری
1404/08/18 - 11:13- آسیا

دستگیری دو مظنون به انجام فعالیت‌های مخرب سایبری در ترکیه

ترکیه دو مظنون را در حملات جاسوسی سایبری دستگیر و سیستم‌های مرتبط با خارجی را توقیف کرد.

بومی‌سازی
1404/08/17 - 18:48- هوش مصنوعي

بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌های دانشگاه آزاد

مدیر سلامت دانشگاه آزاد از راه اندازی استارت‌آپ ویکند سلامت با محوریت هوش مصنوعی و بیمارستان متاورس خبر داد و گفت: هدف اصلی ما، بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌ها است.