about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

وکلای نیویورکی به دلیل استفاده از موارد جعلی چت‌جی‌پی‌تی در خلاصه حقوقی یک پرونده تحریم و به پرداخت پنج هزار دلار جریمه محکوم شدند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، یک قاضی آمریکایی تحریم‌هایی را علیه دو وکیل نیویورکی یک گزارش حقوقی شامل شش استناد به پرونده ساختگی ایجاد شده توسط چت‌جی‌پی‌تی ارائه کردند، اعمال کرد.

پی کوین کاستل، قاضی منطقه‌ای در منهتن، وکلا استیون شوارتز، پیتر لودوکا و شرکت حقوقی آن‌ها Levidow, Levidow & Oberman را به پرداخت پنج هزار دلار جریمه در مجموع محکوم کرد. قاضی دریافت که وکلا با نیت بد عمل کرده و اقدام به اجتناب آگاهانه و اظهارات نادرست و گمراه کننده به دادگاه کردند.

شرکت حقوقی این وکلا در بیانیه‌ای گفت که وکلای آن‌ها با احترام با نظر دادگاه که آن‌ها با نیت بد عمل کرده‌اند، مخالف هستند.

وکلای شوارتز گفتند که وی از اظهار نظر خودداری کرد. لودوکا بلافاصله به درخواست برای اظهار نظر پاسخ نداد و وکیل او گفت که در حال بررسی این تصمیم هستند.

شوارتز در ماه می‌اعتراف کرد که از چت‌جی‌پی‌تی برای کمک به تحقیق در مورد پرونده آسیب شخصی مشتری علیه شرکت هواپیمایی کلمبیایی آویانکا (Avianca) استفاده کرده و ناآگاهانه استناد‌های نادرست را درج کرده است. نام لودوکا تنها نامی بود که شوارتز تهیه کرد.

وکلای آویانکا برای اولین بار در ماه مارس به دادگاه هشدار دادند که نمی‌توانند برخی از موارد ذکر شده در خلاصه را پیدا کنند. بارت بانینو، وکیل آویانکا گفت که صرف نظر از استفاده وکلا از چت‌جی‌پی‌تی، دادگاه با رد پرونده آسیب شخصی به نتیجه درس" رسیده است. قاضی در دستور جداگانه‌ای درخواست آویانکا مبنی بر رد پرونده را به دلیل اینکه خیلی دیر تشکیل شده بود، پذیرفت.

قاضی در حکم تحریم نوشت که هیچ چیز ذاتا نامناسب در پرونده وکلایی که از هوش مصنوعی برای کمک استفاده می‌کنند وجود ندارد، اما او گفت که قوانین اخلاقی وکالت نقش دروازه‌بانی را بر وکلا تحمیل می‌کند تا از صحت پرونده‌هایشان اطمینان حاصل شود. قاضی همچنین گفت که وکلا پس از اینکه دادگاه و شرکت هواپیمایی وجود نظرات جعلی را مطرح کردند، به دفاعیات خود ادامه دادند.

تازه ترین ها
نفوذ
1404/08/19 - 06:40- جنگ سایبری

نفوذ هکرهای محور مقاومت به سیستم‌های نظامی استرالیا و رژیم صهیونیستی

هکرهای محور مقاومت از نفوذ به سیستم‌های نظامی رژیم صهیونیستی و استرالیا و افشای طرح‌های طبقه‌بندی‌شده خبر دادند.

جایزه
1404/08/19 - 06:09- آسیا

جایزه ۵۰ هزار ریالی عربستان برای افشاگران جرایم سایبری

عربستان سعودی مبلغ ۵۰ هزار ریال برای افشاگران جرایم سایبری و گزارش تخلفات سایبری جایزه تعیین کرد.

افشای
1404/08/18 - 17:11- سایرفناوری ها

افشای اسامی اعضای جدید شورای‌عالی فضای مجازی؛ حذف مخالف سیاست فیلترینگ از شورا

ترکیب اعضای حقوقی و حقیقی شورای‌عالی فضای مجازی برای دوره جدید مشخص شده و بر اساس شنیده‌ها، «محمد سرافراز»، یکی از معدود مخالفان سیاست فیلترینگ، از این ترکیب حذف شده است.