about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

وقتی پلیس راهور به گسترش اینترنت ایمان ندارد

سامانه پلیس راهبر ناجا کمتر از 48 ساعت بعد از افتتاح به دلیل عدم پیش بینی پلیس برای بازدید مردم از دسترس خارج شد .

چهارشنبه گذشته خبری روی سایت‌های خروجی خبرگزاری‌ها آمد که خوشحال کننده بود و ما را به آینده کشورمان امیدوارتر کرد .خبر حکایت از رشد فرهنگ استفاده صحیح از اینترنت را داشت.عنوان خبر این بود:سامانه راهور ناجا با نام    http://www.rahvar120.ir/  افتتاح گردید تا مردم از مراجعات خود برای گرفتن خلافی بکاهند و مشکلاتشان از این طریق مرتفع گردد.
اما متاسفانه این سامانه کمتر از 48 ساعت بعد به دلیل عدم پیش بینی پلیس برای بازدید مردم از این سایت ، سایت مذکور از دسترس خارج می‌شود .
اما ما دو سوال مهم:
1-پلیس راهور تعداد بازدید کنندگان را چند درصد پیش بینی کرده که بعد از 2 روز تعداد آنها از استاندارد و افق دید مسئولین هم فراتر رفته و هنوز نتوانسته اند مشکل را بر طرف نمایند.
2-بعد از کلی تبلیغات رسانه ای و برگزاری همایش و بیان کلی مطالب امید وار کننده بعد از 48 ساعت از دستتان اوضاع خارج می‌شود؟

بد نیست مسئولین پلیس راهور سری هم به سایت‌های مشابه خارجی بزنند تا ببینند که این کجا و آن کجا . این در حالی است که دنیا در مورد مسائل مهم امنیت سایبری دست و پنجه نرم می‌کند و ما هنوز مورد حملات سنگین سایبری قرار نگرفته ایم و نمی‌توانیم در امر سایبری جواب مردم خودمان را بدهیم چه رسد به حملاتی از قبیل DDOS که با یک حمله کوچک از این نوع حتما خیلی اتفاقات بدتری می‌افتد. امیدواریم تا پلیس راهور هم همانند شما اخبار سایبری را دنبال کند تا حداقل بتوانند بعد از یک هفته تمامی پیش بینی‌های چند ماهه شان را دور بریزند.البته اگر پیش بینیی در کار باشد.

تازه ترین ها
اطلاعات
1404/07/18 - 08:22- سایرفناوری ها

اطلاعات در فضای ابری باید به‌صورت رمزنگاری‌شده، ذخیره شوند

استفاده از الگوریتم‌هایی چون AES-256، مدیریت مستقل کلیدها و مدل‌هایی چون «اعتماد صفر» نه‌تنها داده‌ها را ایمن می‌کند، بلکه انطباق با قوانین سخت‌گیرانه‌ای مانند GDPR را نیز تضمین می‌سازد.

انقلاب
1404/07/18 - 08:19- هوش مصنوعي

انقلاب پنهان هوش مصنوعی/ عامل‌های هوش مصنوعی چطور زندگی ما را دگرگون خواهند کرد؟

در سال ۲۰۲۵ مطالب زیادی درباره عامل‌های هوش مصنوعی (AI Agents) نوشته شد و حالا به نظر می‌رسد که استفاده از این فناوری نوظهور در زندگی روزمره به شکل گسترده‌تری آغاز شود.

حملات
1404/07/18 - 08:17- جنگ سایبری

حملات سایبری پایان ندارد؛ ضرورت حکمرانی قانونمند دیجیتال

رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: در صورت نبود قوانین مشخص، پلتفرم‌ها می‌توانند به ابزاری علیه مردم، وحدت ملی و ارزش‌های فرهنگی کشور‌ها تبدیل شوند.