about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

وقتی هوش مصنوعی از سیاست حرف می‌زند

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ سال‌ها پیش محققان بات‌هایی پیشرفته‌ای را تولید کردند که کاربر می‌توانست با آن‌ها چت کند، در حال حاضر هوش‌های مصنوعی می‌توانند داستان و مقاله بنویسند، گزارش‌ها مالی تهیه کنند، محاسبات بسیار پیچیده‌ای را انجام بدهند و در آزمون ورود به دانشگاه شرکت کنند؛ اما تا این لحظه هیچ‌کدام از انواع هوش‌های مصنوعی توانایی نوشتن متن سخن‌رانی را نداشتند.
گروهی از محققان دانشگاه ماساچوست آمریکا اعلام کردند، موفق به تولید ربات نویسنده‌ای شده‌اند که می‌تواند متن سخن‌رانی سیاسی قابل‌قبول بنویسد. این گروه برای ساخت هوش مصنوعی خود از فناوری گوگل ان-گرم1 (Google n-gram) استفاده کرده‌اند. آن‌ها آموزش هوش مصنوعی خود را با استفاده 4 هزار سخنرانی صورت گرفته در کنگره‌ی آمریکا انجام دادند. این سخنرانی‌ها نزدیک به 50 هزار کلمه را شامل می‌شدند. هم‌اکنون این هوش مصنوعی بعد از آموزش، می‌تواند سخنرانی سیاسی کاملی را تولید کند.
عده‌ای از تحلیلگران معتقدند سخنرانی سیاسی را نیز باید به شغل‌هایی که ربات‌ها ممکن است تصاحب کنند اضافه کرد. همچنین ممکن است در آینده‌ای نزدیک، این‌گونه هوش‌های مصنوعی متن سخنرانی‌های افراد  را تولید کنند.

_________________________________

1- فناوری گوگل ان-گرم می‌تواند یک کلمه یا عبارت را در یک متن جستجو کند. همچنین این فناوری با جستجو در متن تمام غلط‌های املایی و نگارشی پیدا کرده و اصلاح کند.

 

تازه ترین ها
نگرانی
1404/09/01 - 14:47- هوش مصنوعي

نگرانی رمان‌نویسان بریتانیایی از نویسندگی هوش مصنوعی

رمان‌نویسان بریتانیایی اعلام کردند که هوش مصنوعی می‌تواند کاملاً جایگزین آنها و آثارشان شود.

تأسیس
1404/09/01 - 14:40- آسیا

تأسیس مرکز عالی سایبری در امارات با مشارکت شرکت تالس

شرکت تالس و شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی، یک مرکز عالی سایبری ایجاد کردند.

استفاده
1404/09/01 - 12:12- هوش مصنوعي

استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در زمینه پیشنهادهای درمانی

ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی می‌توانند اطلاعات کلیدی بیمار و پیشنهادهای درمانی را به طور دقیق ارائه دهند.