about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

وصله کردن سه آسیب پذیری مهم توسط مایکروسافت

به طور کلی، شرکت مایکروسافت هفت بولتن امنیتی را برای ماه دسامبر منتشر کرده است که سه مورد از آنها بسیار مهم هستند. این هفت بولتن مربوط به پوشش آسیب پذیری‌های امنیتی موجود در ویندوز (نسخه سروری و نسخه دسکتاپ)، Office، سرور Exchange، سرور SharePoint و مرورگر اینترنت اکسپلورر می‌باشد.

ولفگانگ کاندک، افسر ارشد فناوری شرکت امنیتی Qualys می‌گوید بولتن‌های اخیر مایکروسافت در نتیجه تحقیق کارشناسانی است که به بررسی اجرای کد از راه دور (RCE) توسط مهاجمان پرداخته‌اند. این وصله‌های امنیتی، به رفع آسیب پذیری‌های متعدد در نرم افزارهایی می‌پردازند که به مهاجمان اجازه اجرای دستورات در سراسر شبکه را می‌دهند.

بولتن MS14-084، به رفع آسیب پذیری RCE موجود در موتور VBScript ویندوز می‌پردازد. بولتنMS14-80 ، برای رفع مسائل RCE در اینترنت اکسپلورر است. سایر بولتن‌ها از جمله MS14-081، MS14-082 و MS14-083- برای مقابله با آسیب پذیری‌های RCE در مایکروسافت آفیس ارائه شده اند.

شرکت مایکروسافت در سال جاری میلادی 85 بولتن امنیتی ارائه کرده است، در حالی که این رقم در سال 2013  106 مورد بود.

تازه ترین ها
شکایت
1404/07/19 - 11:43- آمریکا

شکایت از اپل به دلیل استفاده از کتاب‌های دارای حق چاپ

از شرکت اپل به دلیل استفاده از کتاب‌های دارای حق چاپ برای آموزش هوش مصنوعی شکایت شد.

دستگیری
1404/07/19 - 11:25- جرم سایبری

دستگیری دو نوجوان در انگلستان به اتهام حمله سایبری

دو پسر ۱۷ ساله روز سه‌شنبه در جریان تحقیقات پلیس درباره حمله سایبری و تلاش برای اخاذی از زنجیره مهدکودک‌های بریتانیایی کیدو بازداشت شدند.

حمله
1404/07/19 - 11:15- جرم سایبری

حمله هکرهای وابسته به چین به سازمان‌های آسیایی

پژوهشگران شواهدی یافته‌اند که نشان می‌دهد عاملانی مظنون به استقرار در چین از ابزاری به نام نژا برای پایش و کنترل بیش از ۱۰۰ دستگاه قربانی در تایوان، ژاپن، کره جنوبی و هنگ‌کنگ استفاده کرده‌اند.