about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

وصله شدن حفره امنیتی بسیار خطرناک در سیسکو

شرکت سیسکو وصله ای را برای اولین مسیر کوتاه باز یک باگ موسوم به OSPF پیاده سازی کرده است. محققان بیان می کنند که حفره امنیتی جدید شناسایی شده باعث می شود تا ترافیک blackholing و ردیابی به سادگی هرچه تمام صورت پذیرد.

سیسکو با انتشار بیانیه امنیتی اعلام داشت که این آسیب پذیری به مهاجم اجازه می دهد تا کنترل کامل سیستم مستقل OSPF در دامنه جدول مسیریابی را به دست بگیرد و همچنین ترافیک شبکه را رهگیری نماید. این موضوع باعث شده تا برخی کارشناسان به تمسخر بیان کنند که اگر NSA ار حضور این آسیب پذیری مطلع بود، دیگر زحمت نصب درهای پشتی (backdoors) را در برخی از سخت افزارها به خود نمی داد.

طراحی بسته OSPF به گونه ای است که می تواند به دستگاه های در حال اجرا کدهای معیوب ارسال کند. همچنین با وجود این حفره امنیتی، هکرهایی که روترهای سیسکو راهدف قرار می دهند، قادر به دستیابی جدول مسیریابی آن می باشند.

همانطور که سیسکو بیان می کند،OSPF  برای مدیریت ترافیک در یک سیستم مستقل طراحی شده است (عنوان یک پروتکل مسیریابی، و نه برای ارتباط بین ارائه دهندگان). OSPF به نظر می رسد بهترین مسیر بین منبع و مقصد با ایجاد یک پایگاه اطلاعاتی از حالت های مختلف لینک و استفاده از توپولوژی مسیریابی باشد.

لازم به ذکر است این حفره امنیتی تمام نسخه های Cisco IOS Software، Cisco ASA Software، Cisco PIX Software و Cisco FWSM Software را تحت تاثیر قرار داده است.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/11/27 - 16:07- جرم سایبری

سوءاستفاده مهاجمان سایبری از نرم‌افزار نظارت بر کارکنان

مهاجمان سایبری با سوءاستفاده از نرم‌افزارهای قانونی مدیریت و پایش کارکنان، بستر حملات باج‌افزاری را فراهم می‌کنند؛ رویکردی که شناسایی تهدید را برای سازمان‌ها دشوارتر کرده است.

مواجه
1404/11/27 - 15:59- جرم سایبری

مواجه هند با بیش از ۳۱۰۰ حمله سایبری هفتگی

طبق گزارش امنیت سایبری ۲۰۲۶ منتشرشده توسط شرکت نرم افزاری چک پوینت، در سال ۲۰۲۵ به‌طور متوسط هر هفته حدود ۳۱۹۵ حمله سایبری علیه سازمان‌ها در هند انجام شده است که نسبت به سال ۲۰۲۴ حدود ۲٪ افزایش نشان می‌دهد.

تحریم
1404/11/27 - 15:52- آمریکا

تحریم هشت شهروند نیجریه‌ای توسط آمریکا

ایالات متحده هشت شهروند نیجریه‌ای را که به داشتن ارتباط با گروه‌های تروریستی و فعالیت‌های مجرمانه سایبری متهم هستند، در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.