about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

جیم متیس وزیر دفاع آمریکا برای بهبود روند توسعه‌ی فناوری‌های مختلف و همکاری بیشتر با بخش تجاری با مدیران فناوری دره‌ی سیلیکون دیدار کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ جیم متیس (Jim Mattis) وزیر دفاع وقت آمریکا به تازگی برای دیدار با مدیران فناوری این کشور به دره‌ی سیلیکون رفته و بیان کرد، فعالیت‌های آزمایشی دفاعی اوباما در این محل، در زمان ترامپ اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. همچنین کارآفرینان فناوری آن‌ها، نقشی حیاتی را در دفاع ملی بازی می‌کنند.
متیس در طی دو روز از شرکت‌های مختلف فناوری در دره‌ی سیلیکون مانند آمازون و گوگل بازدید کرد. اولین سفر رسمی وی به «واحد تجربی نوآوری دفاع پنتاگون[fn]واحد تجربی نوآوری دفاع پنتاگون (Pentagon's Defense Innovation Experimental Unit) بخشی از وزارت دفاع آمریکا بوده و هدف آن افزایش سرعت توسعه‌ی فناوری‌های تجاری برای ارتش این کشور است.[/fn]» (DIUx) انجام گرفت و به نظر می‌رسد یکی از اصلی‌ترین اهداف این بازدیدها نشان دادن تعهد پنتاگون به فناوری نوآور باشد.
متیس گفت: «من معتقدم نه تنها واحد آزمایشگاهی نوآوری دفاع پنتاگون به بقای خود ادامه خواهد داد؛ بلکه نفوذ و تأثیر آن در وزارت دفاع آمریکا گسترش پیدا می‌کند.»
لازم به ذکر است که واحد تجربی نوآوری دفاع پنتاگون دو سال قبل توسط متیس تأسیس شد. این سازمان در ژوئن سال گذشته قراردادی 100 میلیون دلاری را برای پیش بردن 45 پروژه‌ی مختلف در زمینه‌های هوش مصنوعی، وسایل نقلیه‌ی بی راننده و فضا امضا کرد. این واحد هم‌اکنون 48 کارمند داشته و تا پایان 2018 تعداد آن‌ها به 75 نفر خواهد رسید.
متیس اشاره کرد انتظار دارد واحد یاد شده بتواند در زمینه‌ی پیشرفت هوش مصنوعی به ارتش کمک بکند.
وزیر دفاع آمریکا همچنین از دفتر مرکزی الفبت (شرکت مادر گوگل) دیدار کرد تا با مدیران آن در زمینه‌ی پیشرفت هوش مصنوعی، محاسبات ابری و امنیت سایبری برای وزارت دفاع صحبت کند. متیس تأکید کرد وزارت خانه‌ی مذکور باید به یک کاربر هوشمند در زمینه‌ی فناوری‌های تجاری تبدیل شده و به سرعت خود را با دستاوردهای روز سازگار کند.

تازه ترین ها
ثبت
1404/07/07 - 20:33- سایرفناوری ها

ثبت 2.6 میلیارد اتصال جهانی 5G در نیمه اول سال جاری

به گفته کارشناسان، تعداد اتصالات جهانی 5G در پایان سه‌ماهه دوم به 2.6 میلیارد رسید.

افزودن
1404/07/07 - 20:18- سایرفناوری ها

افزودن ویژگی کنترل والدین به چت‌جی‌پی‌تی

«OpenAI» پس از مرگ یک نوجوان به دلیل تعامل با چت‌جی‌پی‌تی، ویژگی کنترل والدین را به چت‌جی‌پی‌تی اضافه کرد.

امکان
1404/07/07 - 20:09- فیس بوک

امکان انصراف از تبلیغات فیس‌بوک و اینستاگرام در بریتانیا

مِتا اشتراک بدون تبلیغات ۲.۹۹ پوندی بریتانیا را در فیسبوک و اینستاگرام راه‌اندازی کرد.