about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

وزیر ارتباطات درحالی از استفاده مردم از پلتفرم‌های بومی سخن می‌گوید که طبق آمار یکتانت، ۸۰ درصد کاربران ایرانی از فیلترشکن استفاده می‌کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، «عیسی زارع‌پور»، در جمع خبرنگاران در زنجان از تلاش برای کاهش نیاز کاربران به فیلترشکن‌ها گفت. او با اشاره به اینکه از سال گذشته تاکنون تلاش‌های زیادی برای تقویت پلتفرم‌های داخلی صورت گرفته است، گفت: «ماهانه بیش از ۴۰ میلیون نفر از این سکوها استفاده می‌کنند و روزانه برخی از آن‌ها بیش از ۱۵ میلیون نفر کاربر فعال دارند.»

به باور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، دولت سیزدهم برای تحقق دولت هوشمند گام‌های بلندی برداشته و اولین گام برای رفتن به‌سمت این اتفاق، سال گذشته با افتتاح پنجره ملی خدمات دولت هوشمند برداشته شده است.

زارع‌پور همچنین درباره خدمات ارائه‌شده توسط این پنجره گفت: «از هفته گذشته کیفیت خدماتی که دستگاه‌های اجرایی از این طریق ارائه می‌دهند، ارزیابی می‌شود تا بودجه‌های دستگاه‌ها متناسب با این خدمات در اختیار آن‌ها قرار بگیرد و موانع موجود برطرف شود.»

وزیر ارتباطات بار دیگر اعلام کرد که تا پایان امسال باید حداقل ۲۰ درصد خدمات دستگاه‌ها از این طریق و به‌شکل کاملاً هوشمند ارائه شود. ضمن اینکه در این راستا باید همه استعلامات بین‌دستگاهی نیز برخط شود و مردم طعم شیرین استفاده از فناوری را در تعامل با دولت خواهند چشید.

وزیر ارتباطات همچنین از تلاش برای فراهم‌کردن زیرساخت‌های ارتباطی خبر داد و گفت: «تأمین زیرساخت‌های حقوقی نیازمند تغییر برخی فرایندهای دستگاه‌هاست که در دستور‌کار قرار دارد.»

همانطور که در ابتدای مطالب گفته شد وزیر ارتباطات درحالی از استفاده درصد بالایی از مردم از پلتفرم‌های بومی سخن می‌گوید که طبق آمار منتشرشده در گزارش یکتانت در سال ۱۴۰۱، ۸۰ درصد کاربران ایرانی برای ورود به پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی از فیلترشکن استفاده می‌کنند. این گزارش همچنین نشان می‌دهد که میزان استفاده از فیلترشکن در بین کاربران به‌قدری بالاست که یک بازار ۲۰ هزار میلیارد تومانی ایجاد کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
تشخیص
1404/07/19 - 17:29- هوش مصنوعي

تشخیص آتش‌سوزی‌های جنگلی توسط هوش مصنوعی

دوربین‌های هوش مصنوعی، تشخیص آتش‌سوزی‌های جنگلی را در مینه‌سوتا بهبود می‌بخشند.

اولین
1404/07/19 - 17:04- ابزارهای هوشمند

اولین ربات انسان‌نما جهان با استاندارد مقاومت در برابر باران و گردوغبار معرفی شد [تماشا کنید]

این ربات برای کارهای دشواری مانند امنیت، بازرسی صنعتی و عملیات لجستیکی طراحی شده است.

بیت‌کوین
1404/07/19 - 16:59- سایرفناوری ها

بیت‌کوین قربانی آغاز جنگ تجاری آمریکا با چین

سقوط دوباره بازار رمزارزها در اواخر روز جمعه ۱۸ مهر، پس از آن رخ داد که رئیس‌جمهور آمریکا، تعرفه‌ها و کنترل‌های صادراتی جدیدی علیه چین اعلام کرد و تنش‌ها را به بالاترین حد خود از سال ۲۰۱۹ رساند.