about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جمع مدیران پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: پژوهشگاه ارتباطات باید مغز متفکر و دیده‌بان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور باشد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان به نقل از مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات دیدن کرد و در جمع مدیران و معاونان آن گفت: پژوهشگاه می‌تواند نقش بسیار مهم و اساسی‌ در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور ایفا کند و نقش کلیدی بر عهده داشته باشد و به مغز متفکر ICT کشور تبدیل شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: اساسا ماموریت پژوهشگاه و هدفش از راه‌اندازی آن پاسخگویی به نیاز وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از حیث کار کارشناسی، تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری، مطالعات راهبردی و تحقیق و توسعه بوده است.
زارع‌پور تصریح کرد: با توجه به زیرساخت‌های این مجموعه، که مهمترین آن هیئت علمی، پژوهشگران و جمع‌ها و جلسات نخبگانی است، پژوهشگاه می‌تواند نسبت به شناسایی مسائل اساسی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و در عین حال ارائه راهکارهای مناسب اقدام کند اما در حال حاضر پژوهشگاه چنین نقشی را ایفا نمی‌کند و این روند باید اصلاح شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر حیات بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور به پژوهشگاه ارتباطات گره نخورده است، گفت: این موضوع بسیار با اهمیت است که پژوهشگاه ارتباطات محل شناخت مسائل و چالش‌ها و ارائه راهکارهای بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات و در حقیقت رگ حیاتی این بخش باشد؛ چون پژوهشگاه هم زیرساخت‌های لازم را در اختیار دارد و هم به شبکه نخبگانی کشور متصل است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه پژوهشگاه در حوزه دیده‌بانی فناوری نوین هم باید نقش پررنگ‌تری داشته باشد، گفت: پژوهشگاه ارتباطات باید دیده‌بان بخش ICT کشور باشد و فناوری‌های نوین را رصد کند؛ البته نه در حد ارائه گزارش بلکه با بر عهده گرفتن نقش راهبری و استقرار کامل ایده‌های نو در نظام ICT کشور.
وی با بیان اینکه با وجود پژوهشگاه ارتباطات، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات باید مستغنی از وجود مشاور باشد، گفت: اگر پژوهشگاه ارتباطات که چندین گروه پژوهشی در حوزه‌های مختلف و مرتبط با ارتباطات و فناوری اطلاعات دارد ، کار خود را به درستی انجام بدهد، معنی ندارد که وزیر ارتباطات افرادی را به عنوان مشاور تعیین کند.
زارع‌پور در ادامه با تاکید بر ضرورت تربیت نیروی‌های متخصص در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در پژوهشگاه ارتباطات گفت: باید آنقدر نیروی متخصص در پژوهشگاه تربیت شود که سرریز آن به ساختارهای مدیریتی وزارت ارتباطات و بخش ICT کشور وارد شود.
وی افزود: بحث نوآوری که منجر به بومی‌سازی و تولید محصول شود از مواردی است که باید در پژوهشگاه پیگیری شود؛ البته نه اینکه لزوما خود پژوهشگاه ورود کند بلکه باید نظام نوآوری کشور را به خدمت بگیرید تا آنها در این زمینه فعال شوند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: پژوهشگاه باید روی تولید فناوری سرمایه‌گذاری کند و با استفاده از شبکه نخبگانی که در شرکت‌های دانش‌بنیان وجود دارد زمینه تولید محصول و تجاری‌سازی آن را فراهم کند.
وی با بیان اینکه در دوره جدید مسئله اصلی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شبکه ملی اطلاعات است، گفت: پژوهشگاه باید به عنوان بازوی برنامه‌ریزی معاونت برنامه‌ریزی و راهبردی وزارتخانه و شبکه ملی اطلاعات ایفای نقش کند.
زارع‌پور ادامه داد: مهمترین دلیل اینکه دبیرخانه اجرایی شبکه ملی اطلاعات را به معاونت برنامه‌ریزی و راهبردی محول کردیم این بود که این معاونت قرار است به مغز برنامه‌ریزی بخش ارتباطات کشور تبدیل شود، قاعدتاً این مغز متفکر نیازمند بازوی قوی در حوزه برنامه‌ریزی است که پژوهشگاه می‌تواند چنین نقشی را به خوبی ایفا کند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خاتمه گفت: بنابراین باید حداکثر استفاده از ظرفیت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برای اجرای دقیق شبکه ملی اطلاعات انجام شود.
پیش از سخنان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، وحید یزدانیان، رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و تعدادی از معاونان و روسای پژوهشکده‌های تخصصی به ارائه گزارشی از عملکرد و اقدامات مجموعه تحت مدیریتشان پرداختند.
عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان جلسه در یک بازدید سه ساعته از بخش‌های مختلف اداری و پژوهشکده‌های تخصصی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات دیدن و از نزدیک با کارشناسان و کارکنان این مجموعه گفت‌وگو کرد.

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.