about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: طی سال‌های اخیر قدم‌هایی در حوزه هوشمندسازی پست برداشته شده، ولی باید سرعت بیشتری بگیرد و از انواع فناوری ها در تمام مراحل پست استفاده شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، عیسی زارع پور، در آیین رونمایی از پروژه های پستی کشور که به مناسبت روز جهانی پست برگزارشد، با اشاره به اینکه پست پیشران توسعه اقتصاد دیجیتال است، گفت: با تحول و هوشمندسازی پست می توانیم شاهد تحول در اقتصاد دیجیتال باشیم.

وی با اشاره به اولویت هوشمندسازی پست در این دوره، افزود: در این مدت قدم‌هایی در حوزه هوشمندسازی پست برداشته شده ولی باید سرعت بیشتری بگیرد و از انواع فناوری ها در تمام مراحل پست استفاده شود.

وزیر ارتباطات خروجی هوشمند سازی پست را مشخص شدن زمان رسیدن مرسوله به مقصد عنوان کرد و گفت: باید طوری برنامه ریزی شود که در همین دولت با هوشمندسازی زمان دریافت مرسوله توسط مردم با بیست تا سی دقیقه خطا مشخص شود و مردم ساعت ها منتظر نمانند.

وی افزود: کمتر از دو سال از زمان این دولت باقی است و باید به این کار شتاب دهید تا بتوانیم با افزایش کیفیت رضایت مردم را داشته باشیم.

زارع پور با اشاره به استفاده پست از ظرفیت دانش بنیان ها در این حوزه، تاکید کرد: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و دانش بنیان ها باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد. 

گفتنی است، امروز و با حضور وزیر ارتباطات، پروژه های خرید ۸۴ دستگاه کامیون، کامیونت و ون، راه اندازی ۱۵ خط جدید پستی، راه اندازی ناحیه پستی ایرانمال، سرویس پیک شهری (همیاری پست)، مصادیق هوشمند قبول و توزیع( لاکر) سامانه جامع تجارت الکترونیک، سرویس اثبات و تایید تحویل، سرویس اعلام زمان تحویل مرسوله، سامانه تمبرهای پستی و ارائه خدمات الکترونیکی پست بر روی پلتفرم آپ به بهره برداری رسید.

منبع:

تازه ترین ها
اتحادیه
1404/08/28 - 19:23- هوش مصنوعي

اتحادیه اروپا می‌خواهد قوانین هوش مصنوعی و حریم خصوصی خود را تعدیل کند

اتحادیه اروپا تحت فشار آمریکا و شرکت‌‎های بزرگ، برخی قوانین سخت‌گیرانه خود درباره هوش مصنوعی و حریم خصوصی را تعدیل خواهد کرد.

رونمایی
1404/08/28 - 19:20- ابزارهای هوشمند

رونمایی از اولین اسکلت رباتیک غواصی جهان

اولین اسکلت خارجی رباتیک غواصی جهان، غواصی را آسان‌تر و فشار عضلانی را از بدن غواص کاهش می‌دهد.

به لطف امنیت بالای واتس‌اپ شماره تلفن و عکس پروفایل 3.5 میلیارد کاربر در دسترس قرار گرفت!

گزارشی تازه از سوی پژوهشگران دانشگاه وین، یکی از جدی‌ترین ضعف‌های امنیتی واتس‌اپ در سال‌های اخیر را آشکار کرده ا.