about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: قطعی کابل اینترنت به دلیل بحران اوکراین را پیش‌بینی می‌کردیم و قبل از قطعی برای تامین ظرفیت جایگزین اقدام کرده بودیم.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، پس از قطع۴۰۰ گیگابیت بر ثانیه از ظرفیت اینترنت کشور به دلیل قطعی ظرفیت کابل اینترنت روسی که از مسیر اوکراین می‌گذرد، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: این موضوع را پیش بینی کرده بودیم.

وی در پستی در اینستاگرام نوشت: همان طور که همکارانم هم اطلاع دادند، یکی از مسیرهای تامین اینترنت بین الملل که از اوکراین عبور می کند قطع شده و بخشی از پهنای باند بین الملل کاهش یافته است که در ساعت پیک ممکن است منجر به اختلال شود.

وی گفت: این مساله را از زمان آغاز بحران اوکراین پیش بینی کرده بودیم و به دلیل زمان بر بودن تامین ظرفیت جدید، همان موقع به همکارانم در شرکت زیرساخت گفتم که برای ظرفیت جایگزین اقدام کنند که این موضوع به سرعت در حال انجام است.

وی ادامه داد: تنوع بخشیدن به منابع و مسیرهای تامین اینترنت بین الملل و تامین ظرفیت پشتیبان برای مواقع این چنینی از سیاست های دولت مردمی است که به صورت جدی در حال دنبال شدن است.

منبع:

تازه ترین ها
تاکید
1404/11/26 - 19:18- جنگ سایبری

تاکید ناتو بر افزایش هزینه حملات سایبری و ترکیبی روسیه و چین

معاون دبیرکل ناتو در کنفرانس امنیت سایبری مونیخ تأکید کرد این ائتلاف باید با تقویت بازدارندگی و آمادگی برای پاسخ متقابل، هزینه حملات سایبری و ترکیبی روسیه و چین را افزایش دهد.

هشدار
1404/11/26 - 19:12- اروپا

هشدار اتحادیه اروپا درباره تهدید خاموش‌سازی زیرساخت‌های حیاتی

معاون اجرایی کمیسیون اروپا در کنفرانس امنیت سایبری مونیخ هشدار داد اتحادیه اروپا باید با مقررات سخت‌گیرانه‌تر و سرمایه‌گذاری بیشتر، خود را در برابر تهدیدات سایبری و ترکیبی که می‌توانند زیرساخت‌های حیاتی را از کار بیندازند، مقاوم کند.

قطع
1404/11/26 - 19:06- آمریکا

قطع همکاری رینگ با فلوک سیفتی

شرکت رینگ، متعلق به آمازون، تنها چند روز پس از واکنش منفی گسترده به تبلیغ سوپربول خود، اعلام کرد برنامه همکاری با شرکت نظارتی فلوک سیفتی را متوقف کرده است.