about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: قطعی کابل اینترنت به دلیل بحران اوکراین را پیش‌بینی می‌کردیم و قبل از قطعی برای تامین ظرفیت جایگزین اقدام کرده بودیم.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، پس از قطع۴۰۰ گیگابیت بر ثانیه از ظرفیت اینترنت کشور به دلیل قطعی ظرفیت کابل اینترنت روسی که از مسیر اوکراین می‌گذرد، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: این موضوع را پیش بینی کرده بودیم.

وی در پستی در اینستاگرام نوشت: همان طور که همکارانم هم اطلاع دادند، یکی از مسیرهای تامین اینترنت بین الملل که از اوکراین عبور می کند قطع شده و بخشی از پهنای باند بین الملل کاهش یافته است که در ساعت پیک ممکن است منجر به اختلال شود.

وی گفت: این مساله را از زمان آغاز بحران اوکراین پیش بینی کرده بودیم و به دلیل زمان بر بودن تامین ظرفیت جدید، همان موقع به همکارانم در شرکت زیرساخت گفتم که برای ظرفیت جایگزین اقدام کنند که این موضوع به سرعت در حال انجام است.

وی ادامه داد: تنوع بخشیدن به منابع و مسیرهای تامین اینترنت بین الملل و تامین ظرفیت پشتیبان برای مواقع این چنینی از سیاست های دولت مردمی است که به صورت جدی در حال دنبال شدن است.

منبع:

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.