about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

وزیر ارتباطات در حاشیه جلسه هیئت دولت امروز (۲۴ اسفند) اعلام کرده که قطعی کوچک در اینترنت رخ داده که ربطی به حمله سایبری نداشته است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ عیسی زارع‌پور در این مورد گفت: «افت ترافیکی بود که برطرف شد و ربطی به حمله سایبری نداشت. مشکلی در یکی از اپراتورها بود که برای ۱۵ دقیقه اختلال را به همراه داشت.»

او در مورد اختلال در اینترنت اعلام کرد: «وضعیت اینترنت باید ارتقاء پیدا کند اما در همین یکسال مراجع بین‌المللی نشان داده که سرعت ما افزایش پیدا کرده است. دلیل افت کیفیت هم همانطور که بارها گفتم به خاطر محدودیت‌های اخیر است که باعث افزایش استفاده از فیلترشکن شده که استفاده از فیلترشکن سرعت را کاهش می‌دهد.»

همچنین او اعلام کرد که وضعیت پلتفرم‌های داخلی هم روبه بهبود است و آنها روزانه ۱۰ میلیون نفر را میزبانی می‌کنند که این برای اولین‌بار در کشور رخ می‌دهد.

به گفته او در حال‌حاضر وضعیت پیام‌رسان‌های داخلی دست کمی از نرم‌افزارهای خارجی ندارد و برخی پلتفرم‌های داخلی قابلیت‌هایشان به مراتب بیشتر از خارجی‌هاست.

صبح امروز از حدود ۹:۵۶ دقیقه  اختلال‌های گسترده‌ای در اینترنت کشور رخ داد. برخی از سایت‌ها چه داخلی و چه خارجی با اختلال باز می‌شدند یا دسترسی به آنها امکان‌پذیر نبود.

براساس اعلام کارشناسان شبکه دسترسی به برخی دیتاسنتر‌ها هم در این ساعات امکان‌پذیر نبود و اختلال‌های شدیدی نیز روی درگاه‌های پرداخت ایجاد شده بود.

حالا وزیر ارتباطات اعلام کرده این اختلال‌های به گفته او کوچک برطرف شده است.

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.