about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

وزارت دفاع انگلیس در برنامه ای جدید به هکرهایی که بتوانند باگ های شبکه رایانه ای اش را زودتر از مجرمان سایبری بیابند، جایزه می دهد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از ایونینگ استاندارد، وزرات دفاع انگلیس به هکرهایی که بتوانند قبل از دشمنان باگ هایی را بیابند که ممکن است به سواستفاده و حمله سایبری منجر شود، جایزه می‌دهد.

این نخستین برنامه «باگ باونتی» وزارتخانه است و طی آن از ۲۶ هکر اخلاقی دعوت شده تا به مدت ۳۰ روز در شبکه‌های رایانشی آن جستجو کنند. هدف این طرح آن است تا قبل از سواستفاده از هرگونه باگ توسط دشمنان و مجرمان سایبری، مشکل ردیابی و برطرف شود.

طی برنامه «باگ باونتی» افراد در ازای یافتن هرگونه مشکل و شکاف در نرم افزارها و شبکه‌های رایانشی، جایزه نقدی دریافت می‌کنند.

هرچند اجرای این برنامه در صنعت فناوری بسیار رایج است اما روشی غیر سنتی و تازه برای وزارت دفاع به حساب می‌آید. از سوی دیگر وزارت دفاع آمریکا نیز چندی قبل همین طرح را به طور موفقیت آمیز اجرا کرده است.

به گفته کریستین مکسول افسر ارشد امنیت اطلاعات وزارت دفاع انگلیس، این اقدام گامی مهم در کاهش ریسک سایبری و ارتقای انعطاف پذیری سیستم است.

او در این باره می‌گوید: همکاری با هکرهای اخلاق مدار به ما کمک می‌کند تا چشم اندازمان برای حفاظت از دارایی‌ها وسیع‌تر شود.

منبع:

تازه ترین ها
مهدی
1404/02/14 - 08:29- هوش مصنوعي

مهدی شاه قلیان: توسعه مدل هوش مصنوعی باید متناسب با زیرساخت‌ها باشد

«در ابتدا باید به دنبال این باشیم که یک مسئله درست را حل بکنیم. یعنی چیزی را حل نکنیم که کسی خریدار آن نباشد.»

وقتی
1404/02/14 - 08:19- ابزارهای هوشمند

وقتی ربات انسان‌نمای چینی از کنترل خارج می‌شود /فیلم

براساس ویدیویی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، ربات انسان‌نمای شرکت چینی Unitree Robotics به نام H1 ناگهان از کنترل خارج می‌شود و حرکات عجیبی انجام می‌دهد.

استفاده
1404/02/14 - 08:08- هوش مصنوعي

استفاده از "هوش مصنوعی" در متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی را با استفاده از هوش مصنوعی گمنام کرده و در اختیار شرکت‌ها، جهت تولید مدل زبانی بزرگ قرار داده‌ایم.